LJEPOTA

NAHRANITE SVOJE LICE Pomoću elektroničke silikonske maske

Autor Dijana Kaćanski

Kraj ljeta označava nove početke pa je njega lica opet u prvom planu, imamo jednostavno rješenje za vas

Izvor: Aliexpress

Ljeto prepuno sunčanih sati s visokim temperaturama pogodovalo je uživanju u moru i na plažama, ali ako niste dobro zaštitile kožu, pogotovo lica, može biti trajnijih posljedica u vidu dehidracije kože koja opet dovodi do gubitka elastičnosti kože i pojavi novih bora.

Pravilnom njegom kože koja je izgubila vodu i pokazuje znakove starenja zbog visokih temperatura možemo popraviti stanje na jednostavan i ugodan način putem dubinske hidratacije koju je potrebno obaviti što prije.

Izvor: Aliexpress

Ili možda niste boravile na suncu, ali imate probleme poput suhe kože lica, opuštenih obraza, proširenih pora, ožiljaka i staračkih pjega?

Bogate hidratantne kreme, esencije i ostali slični proizvodi su dobar odabir, ali za efikasniji rezultat predlažemo korištenje elektroničke maske za lice s cijenom od oko 32 američka dolara.

I dok tradicionalne metode njege kože nemaju mogućnost dobre apsorpcije hranjivih tvari i prodiranja u dublje slojeve kože, mekanim kozmetičkim aparatom možete utjecati na „buđenje” uspavanih unutarnjih slojeva kože lica i poboljšati apsorpciju koži potrebnih nutrijenata.

Izvor: Aliexpress

Meka silikonska elektronička maska prilagodljiva je svakom licu zbog mogućnosti rastezanja, dok kružni dizajn mrežne strukture u obliku srca omogućuje djelovanje na ključnim površinama lica i pomaže u ujednačenosti apsorpcije.

Tehnologija mikrostruje u ovom uređaju omogućuje aktivnim ionima brže kretanje pomoću elektroda i potiče stanice kože da brže upijaju esencije za njegu kože te joj tako daju zdravu vitalnost, a zbog jačanja kožne barijere iz temelja se rješavaju i ostali kožni problemi.

Silikonska maska pomoću magneta je spojena s mini uređajem kojim se upravlja pomoću daljinskog upravljača, uređaj može raditi na tri načina i deset različitih brzina.

Odvojite 15 minuta na dan za svoju ljepotu. Prvo očistite lice i nanesite hranjivu masku, a zatim lice pokrijte silikonskom maskom. Na čeonom dijelu zataknite mali uređaj i uključite ga. Nakon završetka rada skinite mini uređaj, a silikonsku masku operite tekućom vodom i spremite za sljedeću upotrebu.

Redovitom upotrebom vaša će koža postati sjajna, a kako je riječ o silikonskoj maski, možete ju nositi u torbi i upotrijebiti bilo gdje.

Komplet se sastoji od silikonske maske, malog uređaja koji se magnetom pričvršćuje na masku, daljinskog upravljača, USB kabela i korisničkog priručnika.

Pomoću ove maske na pametan način postignite bolju hidriranost kože, popravite teksturu i regulirajte zdravu boju lica, eliminirajte fine bore te lifting masažom omogućite svojoj koži zdravlje i ljepotu.