KOSA

NAPRAVITE TRENDI VALOVE Bez odlaska u frizerski salon

Autor Dijana Kaćanski

Još uvijek u mislima na moru s valovima napravite promjenu na jednostavan način

Izvor: amazon

Iako sad već jako želimo promjene koje će obilježiti sljedeće godišnje doba još uvijek se mislima vraćamo na bezbrižno ljeto i uživanje u morskim radostima pa zašto ne probate promijeniti frizuru, dodajući joj osobni, a opet moderni štih.

Valovi u kosi prisutni su već neko vrijeme i svojim mladenačkim šarmom koji se može prilagoditi svakom obliku lica i kvaliteti kose sve više imaju prednost pred kovrčavom frizurom.

Izvor: amazon

Veliki trend valova u kosi donijele su glumačke dive dvadesetih godina prošlog stoljeća, trend se zadržao gotovo dva desetljeća, a ponovni povratak na scenu doživjeli su osamdesetih godina.

U posljednje vrijeme ponovno se vratila moda „morskih” valova u kosi budući tako neformalni naglašavaju mladolikost i ljepotu.

Izvor: amazon

Valovi se mogu napraviti na više načina, izradom pletenica, uvijanjem kose pa čak i pomoću posebnih metalnih kliješta, a naš je prijedlog da nabavite specijalni uvijač za valove Rowenta CF4710 s cijenom od oko 55 eura s tim da bi ga trebalo naručiti putem Slovenije.

S ovim uređajem i četiri različita položaja u svom domu na pametan način možete kosi podariti jednostavne valove za svaki dan ili ljetni stil s neformalnim „morskim” valovima.

Za svečanije prilike izaberite stilizirane valove, napravite jedan od novijih trendova - valovitu bob frizuru ili možete osmisliti vlastitu kreaciju.

Praktičan i učinkovit sa 6 postavki temperature od 120 do 210°C ovaj uređaj za valove pogodan je za tanku kao i za gustu kosu, a njegove dimenzije 36 x 13 x 6 cm omogućuju jednostavno nošenje čak i na putovanju.

Započnite već sada s promjenom i podarite si moderne valove te doprinesite ljepšem izgledu i bolje se osjećajte.