ALL-IN-ONE

OVO BEZ ODGODE MORATE KUPITI: Postaja za punjenje šest uređaja istovremeno

Autor Krunoslav Ćosić

Rješenje za šesteročlanu obitelj (mama, tata, dvoje djece, baka i djed) dolazi u jednostavnom dizajnu

Izvor: Elari

Praktičnost je, uz dizajn i cijenu, zasigurno na vrhu prioriteta prilikom kupnje elektronike. Znamo li da jedan punjač košta od 50 do 100 pa i više kuna, trebate li šest punjača vrlo se lako dolazi do troška od nekoliko stotina kuna.

Čak i ako ste u pakiranju dobili kompletan punjač, sigurno vam trebaju dodatni punjači. A ako ste kupili neke od novih modela (Apple, Samsung) onda u pakiranju niti nemate strujni adapter. Ali imate strujni kabel. Upravo to vam i treba za Elari PowerPort Mini USB postaju za punjenje koja dolazi s četiri i sa šest USB utora.

Ovo je rješenje idealno i za vaš ured pa možete nesebično posuditi struju i kolegama, a dobro će doći i kad idete na vikendicu jer štedi prostor u torbi. Jednostavno, spojite svoj USB kabel na jedan od četiri odnosno šest USB portova na ovoj stanici za punjenje.

Putem Elari stanice možete istovremeno puniti četiri pametna telefona i dva tableta, kompatibilan je sa svim uređajima koji koriste USB, s iPhone, iPod i iPad te mnogim Android uređajima. Izlazna snaga iz punjača je 0,5 do 2,1 A, a ukupna masa je 210 grama.