UGRIJTE SE

KUHALO S PODEŠAVANJEM TEMPERATURE Za ukusne i tople napitke

Autor Dijana Kaćanski

Hladno vrijeme uzrokuje potrebu ispijanja toplih šalica zimskih napitaka pa je dobro imati kvalitetno kuhalo

Izvor: Darren Baker / Alamy / Profimedia

Ljubiteljice zimskih hladnih večeri sigurno se vesele dolasku niskih temperatura i unutarnjem zagrijavanju pomoću toplih čajeva i drugih napitaka.

Izvor: amazon

Iako kuhala za vodu nisu najnoviji izum, u novije doba sve su bolje prihvaćena zbog dodatnih funkcija koje ih čine nezaobilaznim malim kuhinjskim uređajem s kojim se štedi vrijeme i može se precizno podesiti temperatura pa su pogodni za kuhanje vode za napitke koje iziskuju preciznu toplinu.

Takvo je elegantno crno kuhalo s podešavanjem temperature i cijenom oko 60 eura koje privlači pogled svijetlećim bijelim brojevima i glatkom površinom bez izbočenja što ga čini savršenim za čišćenje.

Izvor: amazon

Osim maksimalnih 100°C kuhalo za vodu može zagrijati vodu na tri ciljane temperature, nježnih 40°C idealno je za bebi obroke, 80°C koristi se između ostalog u preciznoj pripremi bijelog ili zelenog čaja, za pripremu instant kave savršena je temperatura 90°C dok se 100°C među brojnim napitcima koristi i za pripremu crnog čaja.

Čajnik zapremine 1,5 litre izrađen od nehrđajućeg čelika s 2200 W u samo 5 minuta zagrijava vodu dok se nakon postizanja odgovarajuće temperature voda automatski održava još 30 minuta, a sigurnim ga čini i zaštita od pregrijavanja i zaštita od kuhanja bez vode.

Spremno dočekajte ovu zimu s praktičnim uređajem koji će vam pomoći u preciznoj pripremi savršeno toplih napitaka, a zbog veće zapremine slobodno možete pozvati i goste pa uživati u zimskim zabavama i napitcima.