ELISA SE NE VRTI

NOVI ŽIVOT: Helikopteri koji više ne lete i dalje imaju svrhu

Autor Krunoslav Ćosić

U Kaliforniji će nastati luksuzni "Helicopter glamping resort"

Izvor: Glampinghelicopter.com / Ferrari / Profimedia

Kalifornijska građevinska tvrtka Mega Remodeling predstavila je “Helicopter glamping resort”. Ovo odmaralište trebalo bi se nalaziti u blizini Nacionalnog parka Joshua Tree u Kaliforniji, a svečano otvorenje planirano je za prvi kvartal 2024.

Na tom će prostoru rashodovani helikopteri koji više ne lete biti pretvoreni u luksuzne stambene ćelije s udobnom opremom. Ideja je da se egzotično mjesto za odmor u helikopteru pretvori u luksuzni smještaj.

Izvor: Glampinghelicopter.com / Ferrari / Profimedia

Izvor: Glampinghelicopter.com / Ferrari / Profimedia

Glamping kombinira novost kampiranja pod zvijezdama bez kompromisa u glamuru i luksuzu. Time se flota helikoptera koji više ne lete preuređuje u luksuzne kampere. Uz pružanje namjenski izgrađenog mjesta za turiste tvrtka također namjerava ponuditi jedinice za prodaju koje se mogu instalirati bilo gdje u svijetu.

Renderi koji pokazuju kako će sve to u konačnici izgledati prikazuju različite tipove helikoptera s luksuznim prostorima koji zamjenjuju izvornu unutarnju opremu zrakoplova. Ipak, lopatice propelera će ostati i neće se skidati kako bi se zadržala autentičnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI