KUĆA IZ SNOVA

ŽIVOT JE NEZAUSTAVLJIV Što se to nalazi u kući iznenađenja?

Autor Krunoslav Ćosić

Unutar kuće iznenađenja nalaze se hladnjak, usisavač, pametni ormar, laserski projektor, računalni monitor za gejming

Izvor: Samsung

Samsung Electronics je održao virtualni događaj pod nazivom „Life Unstoppable 2021: House of Suprises“. Predstavljene su mogućnosti povezanog ekosustava kojeg čine hladnjaci, televizori, soundbarovi, preklopni pametni telefoni, ali i pametni usisavači te ormari koji samostalno suše i dezinficiraju odjeću.

Izvor: Samsung

U šarenoj „kući iznenađenja“ obilazilo se šest različitih prostorija demonstrirajući načine na koje Samsung integrirani ekosustav uređaja omogućuje cijeloj obitelji da otkrije svoju unutarnju kreativnost i strast. Osim mogućnosti ekosustava, detaljno su prikazane i nove unaprijeđene značajke postojećih uređaja.

Samsungove uređaje isprobavali su likovi mame, tate, čarobnjaka, kuhara i bake hrvačice, sve s idejom da nam je danas svima potreban dobar reset nakon što se svakodnevica u posljednje dvije godine naglo promijenila.

Izvor: Samsung

Krenimo od kuhinje. Samsung Bespoke je prikazan kao čaroban modularni hladnjak koji obogaćuje svaku kuhinju, a može se prilagoditi i prema individualnim željama. Isto tako, prikazan je i bežični usisavač Samsung Bespoke Jet kao savršeni partner za čišćenje čak i onog najvećeg nereda.

Izvor: Samsung

Izvor: Samsung

U dnevnom boravku vidjeli smo laserski projektor The Premiere i Q800 Soundbar uz koje dobivamo pravo kućno kino dok računalni monitor Samsung Odyssey Neo G9 osigurava potpuni gejming doživljaj za uživanje u omiljenim videoigrama. Tu su i televizori The Serif i The Frame s jedinstvenim personaliziranim okvirima zbog kojih uistinu izgledaju kao remek-djelo na zidu.

Izvor: Samsung

O Samsungu Galaxy Z Flip3 5G očaravajućeg dizajna koji stane i u svaki džep, zadržavajući moćne funkcije, sve već znamo.

Prelazimo u spavaću sobu, a tamo se nalaze ormar Samsung AirDresser koji donosi prilagodljiv dizajn s nadograđenim pametnim značajkama poput personalizirane sposobnosti sušenja. Bežični usisavač s automatskim sustavom za pražnjenje prašine i punjenja baterije Bespoke Jet te usisavač Jet Bot AI+ koji identificira objekte i prilagođava se različitim površinama za optimizirano čišćenje pobrinut će se za čistoću.

Izvor: Samsung

Snimka događaja „Life Unstoppable: House of surprises“ bit će dostupna široj javnosti 18. listopada 2021. u 12:00 sati na www.samsung.com