ZA NOĆ I DAN

TERAPEUT ZA DUŠU: Pametna ambijentalna lampa

Autor Krunoslav Ćosić

Soul Therapist možete imati u bijeloj, crnoj ili sivoj boji kućišta

Izvor: emptyoo.com

Pametna ambijentalna lampa s glazbom će vam uljepšati dan. To je čarobni okidač raspoloženja koji umiruje vaš um dok pronalazite svoj pravi duševni mir. Mnogima je to cilj, kojem vjerojatno svi težimo u svijetu gnjavaže i smetnji.

Svjetla i boje, kao bitan dio našeg života, mogu duboko utjecati na naše umove i tijela te potaknuti psihološke reakcije i hormonalne promjene. U kromoterapiji, tj. terapiji bojama svjetla u boji rješavaju specifične potrebe poput stvaranja pozitivne energije ili smanjenja tjeskobe. Umjesto jednobojnih svjetala kromoterapijska rasvjeta je harmonija boja, svjetline i intenziteta.

Emptyoo Soul Therapist sadrži 16 milijuna svjetlosnih boja i 256 svjetlosnih načina te uz dodir omogućuje neprimjetno prebacivanje između načina ambijentalnog osvjetljenja i prilagodbe svoje scene s podesivom svjetlinom, zadivljujućim svjetlosnim efektima i živim bojama koje savršeno odgovaraju vašem raspoloženju.

Ambijentalna svjetiljka stvorena je kako bi vaš dom učinila umirujućim i mirnim utočištem pružajući umirujuće, terapeutske učinke za spavanje, učenje, meditaciju ili odmor. Sastoji se od funkcionalnosti budilice, kontrolnog svjetla, ima Bluetooth zvučnik snage 3 W te funkciju javljanja na dolazni telefonski poziv.

Izvor: emptyoo.com

Simulirano svjetlo za buđenje oponaša izlazak sunca, uz 16 milijuna svjetlosnih boja i 256 svjetlosnih načina. Uz to, nudi brzo bežično punjenje od 15 W (kompatibilno sa svim pametnim uređajima koji podržavaju bežično punjenje) te 5-vatno USB-C punjenje za druge mobilne uređaje.

Lampa zvuči jednako dobro kao što izgleda. Visokokvalitetni ugrađeni Bluetooth zvučnik savršen je pratitelj popisa pjesama sa svjetlosnim efektima koji se savršeno sinkroniziraju s vašim melodijama. Uključite svjetiljku, udobno se smjestite i stvorite opušteno i atmosferično okruženje za opuštanje.

Izvor: emptyoo.com

Smart Ambiance Lamp smiruje i opušta te ima zapanjujuću vizualnu estetiku. Njegov dizajn u obliku slova G savršeno nadopunjuje njegove šarene svjetlosne efekte i postaje svjetionik blještavog svjetla u svakom okruženju koje privlači pažnju svojom očaravajućom ljepotom.

Pomaže vam da se bolje odmorite s korisnim značajkama spavanja za smirenje uma i tijela. U načinu mirovanja možete uživati u mirnom noćnom svjetlu ili odabrati umirujući bijeli šum. Kada dođe vrijeme za buđenje Smart Ambiance Lamp započinje vaše jutro blagim svjetlom za buđenje i do 2 opuštajuća alarma.

Emptyoo Soul Therapist s cijenom od oko 100 eura je kompaktan i lagan sa samo 700 g te se može napajati preko USB Type-C ulaza čineći sjajnu rasvjetu za kampiranje u večernjim satima ili postavljanje atmosfere za objedovanje na otvorenom u dvorištu. Uz mobilnu aplikaciju HappyLighting moguće je upravljati lampom i na daljinu.

Izvor: emptyoo.com

Izvor: emptyoo.com

Izvor: emptyoo.com

Izvor: emptyoo.com

Izvor: emptyoo.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI