praktično rješenje

PAMETNI ČISTAČ TEPIHA: Rješava probleme s dlakama

Autor Krunoslav Ćosić

Dubinsko čišćenje tepiha s profesionalnim rezultatima sada je jednostavno poput tradicionalnog usisavanja

Izvor: Tineco

Čišćenje i održavanje podova neophodno je za mnoga kućanstva. Ipak, čišćenje tekstila često ne dolazi u obzir jer je ili prekomplicirano ili preskupo. Angažiranje profesionalne tvrtke za čišćenje tepiha jedno je od rješenja za mnoga kućanstva, ali je često izuzetno skupo.

Prvi pametni čistač tepiha i presvlaka na svijetu Tineco Carpet One omogućuje praktično rješenje za njegu podova u cijelom kućanstvu tako da svatko može čistiti svoje tepihe i većinu tkanina za presvlake.

Izvor: Tineco

Čistač tepiha Tineco Carpet One opremljen je vlastitom tehnologijom iLoop Smart Sensor. Ovaj senzor detektira prljavštinu i automatski primjenjuje potrebnu snagu usisavanja i hidrataciju za učinkovito čišćenje. Korisnika kroz čišćenje vodi uz zaslon i glasovne upute.

Tehnologija HeatedWash, osim snažnog usisavanja, kombinira jedinstvenu grijaću ploču kako bi se osiguralo da temperatura vode ostane na 40°C tijekom cijelog ciklusa čišćenja. Uz PowerDry, pritiskom na gumb, ostaci vode snažno se izvlače s površina, a suhi zrak od 75°C ravnomjerno se ispušta na tepih drastično skraćujući vrijeme sušenja na 30 minuta ili manje.

Izvor: Tineco

Mjerač suhoće, uz senzor vlažnosti, detektira vlažnost u stvarnom vremenu i prikazuje razinu suhoće na iLoop zaslonu. Osim čišćenja tepiha Tineco Carpet One dolazi opremljen s produžnom cijevi i nastavkom za tretiranje mrlja za čišćenje presvlaka, stepenica i drugih teško dostupnih područja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI