ZA PAMETNIJU KUHINJU

BESPOKE HOME 2022: Samsung predstavlja nove proizvode

Autor Krunoslav Ćosić

Linija će se proširiti na cijeli dom s raznim kategorijama proizvoda

Izvor: Samsung

Najnoviji inovativni Samsungovi kućanski uređaji predstavit će se kroz tri glavne teme vezane uz proširenje prostora, iskustva i vremena. Samsung će prikazati napredak Bespoke uređaja kroz njihov globalni doseg s kojim nadmašuju granice u segmentu kuhinja.

Predstavit će prošireno korisničko iskustvo koje donosi fleksibilnije i praktičnije mogućnosti uz duži životni ciklus Bespoke uređaja kao i svoju viziju prema održivoj budućnosti. Ove godine se Bespoke linija proizvoda proširuje pružajući korisnicima nova iskustva u kuhinji, ali i izvan nje, uz još više opcija povezivosti.

Prije godinu dana, na Bespoke Home 2021, predstavili su kućanske uređaje koji su korisnicima donijeli personalizaciju kroz mogućnosti prilagodbe, fleksibilnu funkcionalnost i povezano življenje.

Bespoke liniju uređaja upoznaje sve više kućanstava širom svijeta, a uskoro će Bespoke uređaji biti dostupni u više od 50 zemalja. Uz to, Samsung će svoju Bespoke liniju proširiti na cijeli dom s raznim kategorijama proizvoda koji će biti opremljeni unaprijeđenim funkcijama i novim opcijama boja.

Izvor: Samsung

Revolucionarni Bespoke dizajn namijenjen je stvaranju personaliziranog doma koji odražava različite ukuse, estetiku i životne stilove – bez obzira na mjesto bivanja. Vodeći se karakterom „Expansion of Space“ Bespoke kućanski uređaji zaista prate i oživljavaju ovu viziju.

Bespoke uređaji dodatno pojednostavljuju iskustvo povezanog doma spajanjem šest pametnih usluga: kuhanje, energija, njega odjeće, njega kućnih ljubimaca, njega zraka i njega doma. Pored toga, ažurirana Family Hub usluga u kombinaciji s unaprijeđenom umjetnom inteligencijom, neprimjetno unosi automatizaciju i udobnost u živote korisnika.

Samsung će na događaju Bespoke Home 2022, koji će se održati virtualno 7. lipnja u 16:00 sati, predstaviti nove mogućnosti životnog stila u vlastitom domu. Najavljuju pomicanje granica mogućnosti u domu uz Bespoke proizvode, a sve ćete i sami moći vidjeti uživo putem Samsung YouTube platforme, Samsung Newsroom i Samsung.com.

Official Trailer Bespoke Home 2022
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI