KAKAV PROSTOR!

LAMBORGHINI LOUNGE NEW YORK CITY Nikad viđeni automobili, B&O zvuk i novi sat

Autor Krunoslav Ćosić

Lamborghini je u New Yorku otvorio VIP prostor u kojem se može jedino - uživati

Izvor: Lamborghini

Na površini od 5400 kvadratnih metara, u potpuno novom prostoru koji podsjeća na Lamborghinijeve objekte u Sant’Agata Bolognese u Italiji, nalazi se sve što se može povezati uz DNK ove talijanske marke.

U modernom prostoru Lamborghini Lounge NYC pruža se ekskluzivni prostor u kojem se mogu vidjeti nikad viđeni limitirani automobili, isprobati talijansku kuhinju koju je uredio talijanski proizvođač La Dolce Vita te pogledati izložbe, a moguće je u prostoru održavati privatne sastanke te različita događanja. NA raspolaganju će vam biti talijanski kuhar, naravno.

U Ad Personam dizajnerskom studiju budući kupci Lamborghini vozila mogu konfigurirati vlastiti automobil, uz beskonačan broj paleta boja te odabrati materijal u interijeru kako bi se vozili u unikatnom sportskom vozilu. Do sada su to mogli samo u Lamborghinijevom sjedištu u Sant’Agata Bolognese.

Na otvorenju novog prostora Lamborghini predstavlja debi modela Huracán Super Trofeo Omologata (STO), a radi se o brojčano ograničenoj seriji super automobila nadahnutim trkaćim naslijeđem marke - tri pobjede na 24 sata Daytona i tri na 12 sati Sebringa. Huracán STO iz V10 atmosferskog motora na stražnje kotače prenosi 640 KS.

U prostoru se može „osjetiti“ napredni tehnološki Bang & Olufsen 3D Sound System koji se inače ugrađuje u SUV Lamborghini Urus. Najnoviji satovi Rogera Dubuisa - Excalibur Huracán STO, također imaju svoju premijeru u novom prostoru u New Yorku, a radi se o 45-milimetarskom satu koji naziv dijeli sa svojim automobilskim imenjakom. Izrađeno je samo 88 primjeraka ovog sata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI