UZ AMAZON ALEXA

What3words offline u Lamborghini Huracánu

Autor Krunoslav Ćosić

Lamborghini usvaja what3words u svim Huracánovim modelima uz koje ćete pronaći najbolja mjesta

Izvor: Lamborghini

Sportski automobili postaju mjesto za najnovije tehnologije, ne samo u sigurnosnom nego i u multimedijskom segmentu. Prvi u svijetu, Lamborghini Huracán modeli će od sredine 2022. imati navigaciju what3words offline i putem Alexe. What3words je osnovan 2013. godine.

Uz inovativnu globalnu tehnologiju adresiranja, vozači će moći precizno navigirati do ekskluzivnih mjesta i skrivenih dragulja koristeći samo 3 riječi – potrebno ih je samo izgovoriti. Luca Giardino, voditelj povezivanja u Lamborghiniju, komentira: “Budućnost mobilnosti zahtijeva najnapredniju tehnologiju i zato Lamborghini najavljuje uvođenje what3words. Naši vozači mogu iskusiti najjednostavniji način navigacije glasom.”

Izvor: Lamborghini

What3words tehnologija lokacije mijenja način na koji pristupamo adresiranju. Naš planet je podijeljen na 57 bilijuna kvadrata od 10 stopa i svakom kvadratu je dodijeljena jedinstvena kombinacija od 3 riječi, odnosno adresa what3words.

Na primjer, vozači mogu unijeti ///usual.trying.highs za navigaciju do točno 3 kvadratna metra s kojeg se pruža najbolji pogled na most Golden Gate u San Franciscu. Sustav navigiranja će također raditi i potpuno izvan mreže (offline).

Chris Sheldrick, izvršni direktor i suosnivač what3words dodaje: „Tradicionalne adrese nisu prikladne za glasovni unos, a često najbolja mjesta uopće nemaju adresu. What3words i Alexa zajedno nude savršeno rješenje za navigaciju, a uz to i vrhunsko iskustvo. Vozači Lamborghinija moći će istraživati lokacije izvan utabanih staza ili pronaći VIP ulaz u ekskluzivno mjesto, sa samo 3 riječi.”

Izvor: Lamborghini

Lamborghini je prva automobilska marka koja uključuje Amazon Alexa Complete Control, a integracija s what3words omogućuje korisnicima navigaciju do 3 kvadratna metra jednostavnom glasovnom naredbom. Globalne automobilske tvrtke, logistički pružatelji usluga i aplikacije za mobilnost, uključujući Mercedes-Benz, Tata Motors, Lotus, Ford, Addison Lee, Hermes i Cabify, usvojili su tehnologiju what3words.

Aplikacija what3words besplatna je za preuzimanje i za iOS i za Android i radi izvanmrežno na više od 50 jezika što je čini idealnom za korištenje u područjima s nepouzdanom podatkovnom vezom. What3words je također dostupan na preglednicima putem online karte.

Izvor: Lamborghini

Izvor: Lamborghini