ZA TRI SITUACIJE

GIGA PUMP 4.0: Najmanja snažna zračna pumpa

Autor Krunoslav Ćosić

Uz napuhavanje služi i za ispuhivanje, a ovo je istovremeno i lampion za kampiranje. Dobro će doći i za roštilj

Izvor: Kickstarter

Pumpa je lagana samo 100 grama, omogućuje 4,2 kPa, a ima pet mlaznica. Ugrađena je baterija kapaciteta 1360 mAh koja se može nadopunjavati preko USB-C konektora (podržano je brzo punjenje). S jednim punjenjem omogućuje 15 do 25 minuta korištenja kao pumpe, a ponovo će se napuniti za 2,5 sati.

Učinite svoj ruksak još lakšim. Giga Pump se vraća nakon 3 verzije i od tada se pumpa samo dotjerivala, ažurirala i poboljšavala. Najmanja snažna zračna pumpa je 3-u-1 rješenje te uključuje funkcije napuhavanja, ispuhivanja i lampion za kampiranje.

Izvor: Kickstarter

I dalje se nastavlja koncept kompaktnosti - kućište je dimenzija 50 mm x 48 mm x 60,5 mm, a masa je samo 100 g, što je manje od soljenke.

Omogućuje brzo napuhavanje s većim protokom zraka od 220 l/min, a tlak zraka može doseći 4,2 kPa. Prikladno je za razne proizvode na napuhavanje - jastuke na napuhavanje, razne napuhance za plažu, bazen, loptu za jogu, a dobro će doći putnicima koji koriste jastuk za vrat.

Izvor: Kickstarter

Jedinstveni dizajn unutarnje strukture može optimizirati kanal zračne pumpe čineći proizvod malim i kompaktnim, a motor unutar njega može postići veliku brzinu od 50.000 okretaja u minuti.

Osim za napuhavanje, Giga Pump 4.0 može se koristiti i kao vakuumska pumpa. Pričvrstite mlaznicu za zrak na izlaz za zrak, jednostavno pritisnite gumb i ona može brzo ispuhati zračni madrac i zračni jastuk. Olakšajte pakiranje i uštedite dodatni prostor u ruksaku.

Izvor: Kickstarter

Štoviše, Giga Pump 4.0 nije samo za vanjsku upotrebu već se može koristiti i na vakuumskim vrećicama kod kuće. Recimo, ako ljeti spremate poplune i želite s njima zauzeti manje mjesta ispod kreveta ili u ormaru.

Kako bi se zadovoljile potrebe različitih proizvoda za napuhavanje ima 2 različita načina rada tlaka: slabi način i jaki način. Giga Pump 4.0 također vam može pomoći u loženju vatre s funkcijom puhanja zraka na kampiranju na otvorenom.

Izvor: Kickstarter

Rasvjeta igra veliku ulogu u stvaranju ugodnog okruženja na otvorenom. Lampion za kampiranje još je jedna nezamjenjiva funkcija ove pumpe - na dnu se nalazi osam perli LED svjetiljke. Dostupne su tri razine podešavanja svjetline. Jednostavno pritisnite gumb za podešavanje svjetline u različitim okruženjima prema vašim potrebama. Vrijeme osvjetljenja traje do 35 sati.

Izvor: Kickstarter

Zahvaljujući kuki i magnetu može se objesiti ili magnetski pričvrstiti na željezo, nehrđajući čelik i druge magnetske materijale. Zadovoljit će većinu potreba za vanjskom rasvjetom u skladu s različitim situacijama. Uz IPX4 nudi otpornost na prskanje vodom i padove. U pakiranju ćete dobiti pet nastavaka za razne spojeve, USB-C kabel i torbicu za nošenje.

Giga Pump 4.0 je dostupna na Kickstarteru, u pozadini je Aerogogo Team, a trenutno je uz popust od 42 posto cijena snižena na 32,55 dolara. Isporuke prvim kupcima kreću u ožujku 2023. Prikupila je 36.000 USD, iako su imali cilj 5000 USD, a proizvod je podržalo 830 backera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI