LAPTOPI, TELEFONI

PRVI NA SVIJETU S 270 W: Svima nam je potreban snažan punjač

Autor Krunoslav Ćosić

Na sebi ima OLED zaslon te uz USB-A čak tri USB-C priključka

Izvor: Indiegogo

S ukupno četiri priključka moguće je istovremeno puniti četiri različita uređaja, a Zeus na izlazu daje ukupno 270 W snage. Drugim riječima, svaki od uređaja može se puniti velikom snagom. Olakšava to i putovanja na koja se može ići sa samo jednim strujnim adapterom.

Već duže vrijeme živimo u društvu koje se uvelike oslanja na tehnologiju u kojem svako od nas treba više pametnih uređaja tijekom dana. Istovremeno, izazov održavanja napunjenosti naših uređaja dok smo u stalnom pokretu postaje problem.

Chargeasapovo rješenje smanjit će prostor u prtljagu ili ruksaku jer nećete morati nositi različite adaptere za sve vaše uređaje. Maleni punjač za snažne uređaje je prenosiv i brz. Zeus je prvi na svijetu GaN punjač od 270 W i također najmanji punjač od 270 W na svijetu koji je do 45% lakši od drugih punjača na tržištu. To ga čini savršenim punjačem za svakoga tko danas živi u pokretu.

Izvor: Indiegogo

Zeus ima 3x USB-C Power Delivery 3.0 priključka kao i 1x USB-A priključak (podržava QC3.0, AFC, VOOC, SCP & FCP), što vam omogućuje punjenje do 4 uređaja odjednom. S 270 W snage, to je više nego dovoljno energije za dijeljenje.

Uz svaki Zeus uključeni su posebno dizajnirani putni adapteri sa sigurnim jedinstvenim mehanizmom za zaključavanje. Postoje 4 pretvarača utikača (SAD/AU/EU/UK) tako da ga možete koristiti u više od 200 zemalja diljem svijeta što Zeus čini savršenim punjačem za globalne putnike.

Introducing Zeus: Fully functional and shipping globally
Izvor: Youtube

S 1x 140 W USB-C Power Delivery 3.0 PPS priključkom i 2 x 100 W USB-C Power Delivery 3.0 PPS priključkom, jedan Zeus punjač od 270 W može napajati 3 prijenosna računala (najnovije 16" MacBook Pro x 2 & Macbook Pro 13") istovremeno , i to punom brzinom. Ovo je promjena u tehnologiji punjača, što ga čini prvim prijenosnim punjačem na svijetu s izlaznom snagom od 270 W.

Izvor: Indiegogo

Zeus može isporučiti snažni Power Delivery 3.0 od 140 W iz jednog USB-C priključka dok se mnoga konkurencija muči da dosegne 100 W. Oba dodatna USB-C priključka mogu doseći 100 W. Tu je i 36 W USB-A koji podržava Qualcomm Quick Charge 3.0 koji je posebno dizajniran te kompatibilan s Oppo (22,5 W), OnePlus (22,5 W), Vivo (22,5 W) i Huawei (22,5 W) telefonima.

Ovaj jedan punjač može brzo napuniti veliko prijenosno računalo (16" MacBook Pro) ili Dell XPS 13/15), drugo prijenosno računalo (13" Macbook Pro ili Dell XPS 13/15), iPhone 14 Pro i druge telefone u isto vrijeme! Također će raditi sa svim modernim USB uređajima kao što su kamere, GoPro, zvučnici, slušalice, Nintendo prekidači, mikrofoni pa čak i dronovi.

Izvor: Indiegogo

Zeus ima 0,9" OLED zaslon koji vam daje informacije u stvarnom vremenu o izlaznoj snazi iz svakog priključka mjereno u vatima i amperima prilikom punjenja uređaja kao i indikator statusa brzog punjenja. Ovaj zaslon se ažurira 5 puta u sekundi tako da ćete uvijek točno znati koliko brzo se vaši uređaji pune. Zeus se upravo nalazi u Indiegogo kampanji, a trenutno je cijena spuštena s 219 na 139 američkih dolara.