BUDITE SPREMNI

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Mobilne aplikacije i zrakoplovne nesreće

Autor Krunoslav Ćosić

Usprkos bolesti Covid-19 događa se porast smrtnosti od zračnih nesreća u 2020. godini

Izvor: Konstantin Kamenetskiy / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se smatralo da će u prometu biti manje poginulih, s obzirom na manje putovanja zrakoplovima, u prošloj je godini došlo do povećanja poginulih u zračnim nesrećama.

Generalno gledajući, broj nesreća u kojima sudjeluju zrakoplovi u stalnom je padu od 1972. godine, pokazuju podaci koje je objavio Aviation Safety Network. Što učiniti ukoliko dođe do kvara na zrakoplovu?

Prilikom svakog ulaska u zrakoplov provodi se edukacija što putnici trebaju učiniti u takvoj situaciji. I sami se možete educirati uz pomoć zanimljivih mobilnih aplikacija. Koje su to mobilne aplikacije te kakav je trend u svijetu što se tiče zrakoplovnih nesreća objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite pogledati prema nebu i suncu, ali se i informirati o UV zračenju koje može biti pogubno za naše tijelo. Donosimo i zanimljive savjete kako sakriti mobilne aplikacije u svojem pametnom telefonu, što će biti zanimljivo djeci koja roditeljima ne žele omogućiti uvid u sve što imaju na mobitelu. Olimpijske igre u Tokiju su završile, a uskoro će početi paraolimpijske igre koje možete pratiti uz mobilne aplikacije.