ČUDAN VAMPIR

JOŠ UVIJEK VAM NIJE DOSTA BESPLATNIH IGARA? Na redu je vampir

Autor Smartlife

Vampyr je besplatna igra koju možete preuzeti preko platforme Epic

Izvor: Steam

Koliko je tanka nit između doktora i krvožednog predatora otkriva video igra Vampyr. Na početku 19. stoljeća netko vas je pretvorio u vampira. Preko dana ste doktor Jonathan Reid koji se bori za živote bolesnih, a noću se hranite krvlju onih koje spašavate preko dana.

Izvor: Steam

Ova odlična igra predstavljena 2018. godine jedan je od boljih akcijskih RPG naslova koji priču o vampirima predstavlja na jedan drugačiji način. Umjesto ubijanja ljudi, pred vama je velika moralna dvojba: kao doktor ste položili zakletvu da ćete se boriti za ljudske živote, a kao vampir nemate izbora osim da ih privodite kraj.

Hoćete li prihvatiti čudovište u sebi jedan je od izbora koji imate. U igri ćete se boriti s lovcima na vampire, neživim čudima i drugim natprirodnim bićima. Svojim novim moćima naučit ćete manipulirati životima ljudi oko vas, igrajući se sa svojim žrtvama dok u vama bijesni borba između dobra i zla, a vaše odluke utječu na sudbinu Londona, grada u kojem živite.

Potrebna konfiguracija za igru Vampyr je Core i3 CPU, 8 GB RAM-a i NVIDIA GeForce GTX 1050 s 2 GB video memorije dok je preporučena konfiguracija Core i7, 16 GB RAM-a i NVIDIA GeForce GTX 1060 s 4 GB VRAM-a, uz 20 GB slobodnog prostora na disku. Cijena igre je 40 eura, a za 0 eura dostupna je na Epic games samo do 24. prosinca 2021. u 17 sati.

Vampyr Review
Izvor: Youtube