FREE GAME

LOOP HERO Besplatna kartaška taktička avantura

Autor Smartlife

Epic Games svima poklanja jednu izuzetno zanimljivu igru

Izvor: Steam

Igra koja je izašla u ožujku 2021. godine pobrala je simpatije na svim platformama na kojima se pojavila. U igri je zli Lich bacio svijet u bezvremensku petlju i gurnuo njegove stanovnike u beskrajni kaos. Vama je na raspolaganju i špil mističnih karata koji vam služi da postavite neprijatelje, zgrade i teren duž svake jedinstvene ekspedicije za hrabrog heroja.

Svaka završena misija donosi vam plijen za svaku klasu heroja za njihove bitke i omogućava proširivanje kampa preživjelih kako biste pojačali svaku sljedeću avanturu kroz petlju. Kroz igru ćete otključavati nove klase, nove karte i podmukle čuvare u svojoj potrazi razbijanja beskrajnog kruga očaja.

U igri Loop Hero koju poklanja Epic platforma potrebno je strateški postaviti zgrade, teren i neprijateljske karte duž svake petlje kako biste kreirali vlastitu opasnu stazu. Svaka karta ima svoje dobre i loše strane pa je potrebno pronaći ravnotežu između karata kako biste povećali svoje šanse za preživljavanje, a da istovremeno povratite dragocjeni plijen i resurse za svoj kamp.

Igra Loop Hero nije nimalo zahtjevna i radit će na računalu starom (i) deset godina s 2 GB radne memorije i 200 MB slobodnog prostora na HDD/SSD-u. Igra košta oko 15 eura, a bez naplate je dostupna do 21. prosinca 2021. u 17 sati.

Loop Hero Launch Trailer
Izvor: Youtube