From Software

OVO JE NEŠTO POSEBNO Elden Ring mijenja doživljaj role-playing igara

Autor Smartlife

Prošle je godine Elden Ring dobila nagradu za igru na koju se čeka s najvećim nestrpljenjem

Izvor: From Software

From Software već neko vrijeme najavljuje novu igru, a u lipnju 2021. godine pojavio se i prvi gameplay trailer. U pitanju je Elden Ring, priča za koju tvrde da bi mogla promijeniti način na koji doživljavamo role-playing igre.

Nastala je iz suradnje Georgea R. R. Martina i izvršnog direktora kompanije From Software (Hidetaka Miyazaki), što već obećava. Prošle godine je dobila nagradu za igru na koju se čeka s najvećim nestrpljenjem (The Game Award for Most Anticipated Game), a nominirana je i za 2021. godine.

Izvor: From Software

Oni koji su Elden Ring već testirali tvrde da je nešto posebno. U pitanju je prva velika From Software igra nakon naslova Sekiro: Shadows Die Twice iz 2019. godine, a radi se o otvorenom svijetu s konjima, vitezovima i zmajevima. Temelji se na stilu Dark Souls franšize, samo što se radi o većem svijetu koji će igrači sasvim sigurno istraživati sa zadovoljstvom.

Početkom studenog 2021. pojavio se i 15-minutni video pa su zainteresirani mogli bolje vidjeti što ih čeka. Odmah je jasno da je u pitanju From Software igra jer je veza s Dark Souls 3 jasna, ali s jednom razlikom – u Elden Ring igrač ima i konja.

ELDEN RING - Gameplay Preview
Izvor: Youtube

Sigurno je da će se igri veseliti svi ljubitelji dobrih fantazija i RPG akcija, a čekanje bi trebao biti kraj 25. veljače 2022. godine. Tako je najavljeno. Oni koji su igru testirali tvrde da bi pričekali i duže, najviše zbog nevjerojatnih detalja i pejzaža.