STEAM ČASTI

THEHUNTER: CALL OF THE WILD Jedna od najboljih simulacija lova

Autor Smartlife

Krenite u lov u jednoj od najrealističnijih i najljepših avantura ikada napravljenih

Izvor: Steam

Jest ćete samo ono što ulovite! Probudite lovca u sebi i krenite u avanturu jer Epic poklanja jednu od najboljih simulacija lova.

Video igra theHunter: Call of the Wild zamišljena je kao avantura koju možete igrati sami, kao kampanje ili online, zajedno sa svojim prijateljima. Otvoreni svijet je izazov sam po sebi, a pozornost razvojnog tima na trenutke je nestvarna. Od atmosfere i vjernih zvukova prirode do realističnih životinja, njihovog ponašanja i šuškanja lišća ispod vas dok pronalazite savršeno mjesto za lov.

theHunter: Call of the Wild | Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

Svaki rezervat je pažljivo osmišljen kako bi bio što uvjerljiviji omogućavajući vam da zakoračite u različite dijelove svijeta i iskusite prirodu kao da ste stvarno tu. Kroz igru ćete naučiti o životinjama i njihovim omiljenim načinima kretanja po različitim terenima, kako se ponašaju i kuda se kreću, a sve kako biste ih bolje pratili.

Izvor: Steam

Vi samo povucite okidač

Na vama je da procijenite vrijednost vaše mete: od veličine i simetrije rogova crvenog jelena do mase i jedinstvenog perja kanadske guske kako biste utvrdili vrijedi li životinja pucanja. Igra theHunter: Call of the Wild nudi različite tipove oružja, od puške do luka i strijele, različite vrste municije koja se drugačije ponaša. Kako biste namamili životinje možete koristiti posebne mirise i zvukove dok ne dođu na mjesto koje ste vi zamislili.

Izvor: Steam

Opcija igre za više igrača vam omogućuje igranje u timu ili natjecanje s nekoliko izazova u samoj igri kao i s čestim posebnim događanjima u koje se možete uključiti. Čak postoji opcija lova u nekom od privatnih DLC rezervata, što se plaća dodatno, ukoliko vam dosadi sve ono što igra nudi ili želite neki specifičan izazov.

Kao i sve igre ovog tipa postoje dodatne stvari koje možete kupiti: od lovačkih pasa i rančeva za više opreme do šatora, oružja, vozila i novih vrsta životinja koje možete loviti.

Igra je originalno izašla 2017. godine, a mnogobrojni dodaci se redovno pojavljuju obogaćujući virtualni svijet životinja i lovaca. Preporučena konfiguracija za uživanje u theHunter: Call of the Wild je četvorojezgreni CPU Core i5 ili Core i7 klase, 8 GB radne memorije, NVIDIA GTX 760 ili Radeon R9 270x grafika kao i 60 GB slobodnog prostora na sistemskom disku.

Video igra TheHunter: Call of the Wild je besplatna za preuzimanje od 25. studenog do 2. prosinca 2021.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI