DOBRO ĆE VAM DOĆI

TOP 10 NETFLIX NASLOVA Što se najviše gleda u Hrvatskoj?

Autor Smartlife

Ne samo što možete provjeriti najgledanije naslove u Hrvatskoj nego i u svim zemljama u kojima je Netflix dostupan

Izvor: Netflix

Možda vam Netflixova top lista najgledanijih serija i filmova u Hrvatskoj, Sloveniji ili Srbiji nije relevantna te radije pratite gledanost u SAD-u? Na web stranici top10.netflix.com pogledajte što se u ovom tjednu najviše gleda na teritoriju SAD-a ili bilo koje druge od oko 100 zemalja u kojima je Netflix dostupan.

https://youtu.be/Pj0wz7zu3Ms
Izvor: Youtube

U Hrvatskoj je u tjednu sredinom studenog 2021. najgledaniji naslov bio Red Notice, a ovako izgleda kompletna lista:

1 Red Notice
2 Love Hard
3 Father Christmas Is Back
4 Army of Thieves
5 The Harder They Fall
6 Yara
7 Army of the Dead
8 Stuck Together
9 First Daughter
10 Holidate

https://youtu.be/3boMRfx6cjE
Izvor: Youtube

Uz gledanost po državama dostupno je praćenje popularnosti naslova ovisno o jeziku koji se koristi te u koliko zemalja je određeni naslov u top 10 najgledanijih.

Svakog utorka Netflix objavljuje četiri globalne Top 10 liste za filmove i TV: film (engleski), TV (engleski), film (ne-engleski) i TV (ne-engleski). Ovi popisi rangiraju naslove na temelju tjednih sati gledanja odnosno ukupnog broja sati koje su članovi Netflixa diljem svijeta potrošili na svaki naslov, od ponedjeljka do nedjelje prethodnog tjedna.

Izvor: Netflix

Svaku sezonu serije i svaki film Netflix razmatra zasebno tako da biste, na primjer, mogli vidjeti 2. i 3. sezonu Stranger Things u Top 10. Budući da naslovi ponekad ulaze i izlaze iz Top 10, prikazuje se ukupan broj tjedana koliko je sezona serije ili filma provela na popisu.

Objavljuje se i popis 10 najpopularnijih Netflix filmova i TV-a (brendirani Netflix u bilo kojoj zemlji) u svakoj od četiri kategorije na temelju sati gledanja svakog naslova tijekom prvih 28 dana. Za naslove koji su pod markom Netflix u nekim zemljama, ali ne i u drugim, i dalje uključuju sve sate pregledavanja.

Izvor: Netflix

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI