PAPRENA CIJENA

LIMITIRANA XBOX KONZOLA Samo za 100 najbogatijih ljubitelja

Autor Dijana Kaćanski

Kad modna kuća Gucci i Xbox udruže snage nastaje nova konzola Xbox Series X po cijeni od 10.000 dolara

Izvor: Gucci

Obilježavajući 100 godina talijanske luksuzne modne kuće Gucci koja je posljednjih godina podigla svoju popularnost kroz žive boje i otkačene motive i 20 godina branda videoigara Xbox tvrtke Microsoft nastala je ograničena serija od samo 100 primjeraka.

Basnoslovno skupa konzola Gucci Xbox Series X osmišljena uz arhivske detalje sigurno će se naći na meti kolekcionara i bogatih ljubitelja ovih igara kojima ni cijena od 10.000 dolara ne predstavlja problem, pogotovo kad slična konzola ima cijenu oko 600 dolara.

Izvor: Gucci

Čuveni logo branda Gucci tako je utisnut na tvrdu kutiju koja podsjeća na starinski kofer s prepoznatljivim trakama crvene i plave boje preko kojih je s jedne strane fluorescentno zelenim slovima ispisano ime XBOX dok se na drugoj strani nalazi natpis GOOD GAME.

Svaki set sadrži crnu konzolu Xbox Series X s laserski ugraviranim logom GG u obliku romba iz 1930-ih godina, a zanimljivo je da ovaj logo predstavlja i kraticu fraze igrača Good game.

U setu se nalaze i dva bežična kontrolera s crvenom i plavom trakom i potpisom modne kuće kao i pristup Xbox Game Pass Ultimate, iako nije jasno na koji period.

Limitirana serija od 100 numeriranih primjeraka naći će se u prodaji 17. studenog samo u odabranim trgovinama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI