NOGOMET, KOŠARKA

APPLE SPORTS: Nova besplatna aplikacija za ljubitelje sporta

Autor Igor Martić

Kroz aplikaciju za iPhone mogu se pratiti sportski rezultati, statistike u stvarnom vremenu

Izvor: Apple newsroom

Namijenjena ljubiteljima sporta koji koriste Apple iPhone aplikacija Sports je osmišljena za prikaz brzih rezultata, a personalizirano iskustvo aplikacije stavlja omiljene lige i timove korisnika u prvi plan. Ističe se sučelje jednostavno za korištenje koje je dizajnirao Apple.

"Stvorili smo Apple Sports kako bismo ljubiteljima sporta pružili ono što žele - aplikaciju koja pruža nevjerojatno brz pristup rezultatima i statistikama", rekao je Eddy Cue, Appleov stariji potpredsjednik za usluge. "Apple Sports dostupan je besplatno u App Storeu i olakšava korisnicima da ostanu u tijeku s omiljenim timovima i ligama."

Izvor: Apple newsroom

Apple Sports obavještava obožavatelje o sljedećim ligama koje su trenutno u sezoni:
MLS
NBA
NCAA basketball (muškarci i žene)
NHL
Bundesliga
LaLiga
Liga MX
Ligue 1
Premier League
Serie A

Kroz aplikaciju korisnici mogu prilagoditi svoje tablice rezultata te na Apple Sports pratiti svoje omiljene timove, turnire i lige. Obožavatelji se mogu jednostavno kretati između rezultata i nadolazećih utakmica, istraživati informacije o igrama, statistike momčadi, pojedinosti o sastavu i koeficijente klađenja uživo.

Izvor: Apple newsroom

Preko aplikacije Apple TV dostupno je gledanje utakmica uživo iz Applea i povezanih aplikacija za streaming. Apple Sports također će se neprimjetno sinkronizirati s odabranim favoritima unutar iskustva My Sports uključujući u aplikaciji Apple TV i Apple News.

Apple Sports je besplatan za preuzimanje i dostupan je za sve modele iPhonea sa sustavom iOS 17.2 ili novijim.

Izvor: Apple newsroom