otvoreni um

OLIMPIJSKE IGRE 2024: Samsungov program za Pariz 2024.

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung se udružuje s velikim brojem inspirativnih globalnih sportaša

Izvor: Samsung

Sky Brown, Johanne Defay, Madison de Rozario i Jagger Eaton samo su neki od sportaša s kojima se Samsung udružio kako bi predstavio „Otvoreno uvijek pobjeđuje“, temu i program brenda za Olimpijske igre u Parizu 2024.

Porukom se iskazuje uvjerenje tvrtke Samsung da s otvorenim umom svako novo iskustvo postaje značajan uspjeh koji otvara nova gledišta i beskrajne mogućnosti. Poruka će biti središte Samsung programa za Pariz 2024. i predstavit će se kroz različite aktivacije koje će se odvijati prije i tijekom Igara kao i uz pomoć iznimnih sportskih ambasadora tima Samsung Galaxy.

Članovi Samsung Galaxy tima bit će glavni nositelji poruke „Otvoreno uvijek pobjeđuje“ i pokazati tijekom priprema kako Samsung pomaže sportašima i obožavateljima da budu otvoreni za nove mogućnosti zahvaljujući njegovim tehnologijama.

Svaki sportaš u Samsung Galaxy timu, među kojima je britanska skateboard zvijezda i dugogodišnja ambasadorica brenda Sky Brown, zna iz prve ruke da otvoren um vodi do pobjede, u sportu i izvan njega.

Izvor: Samsung

„Samsung odražava olimpijski duh i omogućava značajno povezivanje, još od svojih prvih Olimpijskih igara 1988. godine“, rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Business u Samsung Electronics.

„Samsung već gotovo četiri desetljeća unaprjeđuje iskustvo Olimpijskih i Paraolimpijskih igara — podržavajući sportaše“, rekao je Tony Estanguet, predsjednik OI u Parizu 2024. „Dok težimo stvoriti 'široko otvorene Igre' uvjereni smo da će duboko usađeno vjerovanje tvrtke Samsung u otvorenost, kao i njegova inovativna mobilna tehnologija, odigrati ključnu ulogu na Igrama u Parizu 2024. Zajedno ćemo s ponosom uključiti, inspirirati i unaprijediti Olimpijske i Paraolimpijske igre, kako za sportaše tako i za gledatelje.“

Samsung Galaxy tim za Pariz 2024. čini 25 olimpijaca i paraolimpijaca, uključujući britansku skateboardericu Sky Brown, španjolsku prvakinju u badmintonu Carolinu Marin, francuskog skateboarding junaka Auréliena Girauda, američku B-girl Grace „Sunny“ Choi, njemačkog para sprintera Johanness Floorsa i južnokorejsku nogometnu ikonu Sona Heung-mina — s još imenovanja u planu.

Izvor: Samsung

Tim uključuje nekoliko sportaša iz nekih od najnovijih sportskih disciplina Igara — skateboardanja, surfanja i breakinga — koje, poput tvrtke Samsung, dijele osnovne vrijednosti otvorenosti uma i samoizražavanja.

Članovi tima su i 15-godišnja skateboarderica Rayssa Leal koja je postala najmlađa Brazilka koja je ikada sudjelovala na Olimpijskim igrama osvojivši srebro u Tokiju 2020. godine. Zatim Yeri Kim, južnokorejska breakdancerica bez granica koja je unatoč oštećenju sluha uspjela zauzeti vrh svoje discipline.

Jagger Eaton (SAD) promiče kulturu otvorenosti uma u skateboardingu, surferi Johanne Defay (Francuska), John John Florence (SAD) i Jack Robinson (Australija) nisu samo žestoki konkurenti na valovima već i snažni zagovornici oceana i klime te paraolimpijci Madison de Rozario (Australija) i Ugo Didier (Francuska) koji koriste svoje platforme kako bi potaknuli dostupnost i inkluzivnost u sportu i društvu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI