TV I MOBITEL

Iskusite Squid Game: The Trials u Immersive Live Experience

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung u suradnji s Netflixomom oživljava svemir poznatog naslova "Squid Game"

Izvor: Samsung

'Squid Game: The Trials' omogućuje interaktivno igranje sa Samsung Smart TV-om i pametnim telefonima Galaxy. Samsung je time postao postao službeni partner za nadolazeće Immersive PopUp iskustvo Netflixa.

Igra lignje donosi jedan od najzanimljivijih, interaktivnih oblika igranja sa Samsungovim najnovijim pametnim televizorima i pametnim telefonima tak da se obožavatelji Netflixove mega-hit serije "Squid Game" i "Igra lignje: Izazov" od sada mogu prijaviti za jedinstveno iskustvo koje posjetitelje vodi kroz ikonične setove i omogućuje im da se natječu u igrama nadahnuta emisijama.

Izvor: Samsung

"Oduševljeni smo partnerstvom s Netflixom kako bismo ponudili vodeća iskustva u zabavi", rekao je Cheolgi Kim, voditelj prodaje i marketinga poslovanja vizualnog prikaza u Samsung Electronics. "Kroz Neo Qled 8K zadivljujuću kvalitetu slike fanovi i sudionici moći će se uroniti u okoliš i stvoriti nezaboravne uspomene."

Igra iskorištava Samsungove vrhunske televizore i telefone Galaxy kako bi pružili vrhunsko uronjeno iskustvo. Sudionici će se kretati po iskustvenim zonama okruženim Samsungovim televizorima Neo QLED 8K, 4K i The Frame koji su postavljeni kako bi se poboljšao intenzitet i uzbuđenje igara.

Izvor: Samsung

Na startu Samsungov Neo QLED 8K pozdravlja goste. Zahvaljujući neuronskom kvantnom procesoru 8K, Neo Qled Upscales u 8K rezoluciji omogućuje sudionicima da odmah urone u živopisan i detaljan svijet svemira "Squid Game".

Posjetitelji također mogu uživati u Samsungovoj najnovijoj mobilnoj inovaciji kroz različita iskustva s Galaxy Z Flip5 i Galaxy S23 Ultra. Samsung pruža mogućnost korisnicima da iskuse najsuvremeniju tehnologiju uključivanjem ključnih značajki s najupečatljivijim scenama iz "Igre lignji".

Izvor: Samsung

Posjetitelji mogu uživati u igri na Immersive ultra zaslonu modela Galaxy S23 Ultra i osjetiti izazove kroz pet razina. Igrači također mogu provjeriti svoj rang dok se bore, u odnosu na druge natjecatelje. S Pen olovka se može koristiti za snimanje fotografija u igri za dijeljenje nakon završetka.

Izvor: Samsung