DVIJE SESTRE

SOULSTICE: Akcijski RPG je upravo besplatan

Autor Igor Martić

Istražite mračni svijet prepun skrivenih misterija i usput uštedite lijep iznos

Izvor: Epic Games

U ovotjednoj gratis igri Soulstice, koju poklanja Epic Games (inače košta 39,99 eura), ovladajte raznolikim borbenim sustavom i iskoristite dvostruke snage dviju sestara u mračnoj fantastičnoj priči o odrastanju.

S brzom akcijom, opakim neprijateljima i spektakularnim borbama shvatit ćete da je Ravnoteža Svetog kraljevstva Keidas ugrožena kada moćna, divlja bića poznata kao "Wraiths" napadnu s druge strane vela.

Izvor: Epic Games

Wraithovi kvare svoje žrtve i mogu čak zaposjesti njihova tijela, pretvarajući se u nezaustavljiva, podla bića koja love žive. Chimera, hibridni ratnici rođeni ujedinjenjem dviju duša, jedini su koji mogu zaštititi čovječanstvo.

Briar i Lute dvije su sestre koje su ponovno rođene kao Chimera. Preobrazba je Briari dala nadljudsku snagu i otpornost dok je Lute, žrtvovana kako bi vezala svoju dušu za sestrinu, postala sjena s mističnim moćima. Briar i Lute poslani su na misiju povratka grada u ruševinama, samo kako bi otkrili da Red kojem pripadaju ima složeniji plan na umu.

Izvor: Epic Games

Upravljajte sestrama Briar i Lute istovremeno. Ovladajte napadima i kombinacijama u gužvi kao Briar i preuzmite kontrolu nad bojnim poljem s nezemaljskim sposobnostima kao Lute. Kombinirajte njihove snage kako biste otključali snažne, transformacijske sposobnosti i iskoristili njihov pravi potencijal kao Chimera.

Oružje se otključava i nadograđuje tijekom igre, a može se čak i prebaciti u hodu kako bi se pokrenuli stilski i vrlo razorni kombinirani napadi. Upotrijebite Luteove jedinstvene aure da razotkrijete ili oslabite ova stvorenja i prilagodite se tijeku bitke koji nikada nije isti.

PC igra Soulstice može se besplatno preuzeti iz Epic Games trgovine do 5. listopada 2023., a namijenjena je za računala s barem 8 GB radne i 30 GB slobodne memorije na disku.