GLADAN ZOMBI

BESPLATNA IGRA Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Autor Smartlife

Epic Games poklanja video igru s gladnim zombijem u glavnoj ulozi

Izvor: Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Godina je 1959. a vi ste zombi u malom gradu. Gladni ste, a toliko se živih stanovnika šeće okolo s ukusnim, sočnim mozgovima...

Kao što je Duke Nukem dušao kako bi šutirao vanzemaljce u stražnjicu i žvakao gume za žvakanje, a u jednom trenutku ponestalo mu je guma za žvakanje, tako je i Patrljko (Stubbs) tu kako bi pravio kaos po gradu i pojeo poneki mozak u tom procesu.

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
Izvor: Youtube

Igra Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse je do 20. listopada 2021. besplatna za sve koji se prijave na Epic Games i dodaju u svoju biblioteku je zabavna zombi avantura iz 2005. s vrlo visokom ocjenom, za razliku od Konami eFootbal 2021 igre.

Usprkos tome što je stara skoro 16 godina Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse će vas i dalje lijepo zabavljati svojim humorom i šalama kojih ima na svakom koraku. Patrljka je netko probudio iz pedesetogodišnjeg sna, a vi mu trebate pomoći u osveti onima koji su to uradili.

Izvor: Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Zujanjem po gradu moći ćete kontrolirati stanovnike svojim zombi moćima dok se borite protiv civila, policije i vojske, sve dok ne stignete do glavnog negativca, Andrewa Ponedjeljka. Dalje vam nećemo otkrivati, kako vam ne bismo pokvarili zabavu.

Za napuniti svoj arsenal zombi rigotine, granata od iznutrica i apokaliptičnih plinova potrebno je gricnuti ponekog prolaznika, s naglaskom na ukusnim mozgovima. Igra vam dopušta gađanje protivnika dijelovima svojeg tijela, možete gristi neprijatelje kako biste ih prebacili u svoju vojsku nemrtvih ili se priključiti nekom od svojih prijatelja u klasičnoj kooperativnoj timskoj zabavi s ekranom podijeljenim na pola. Napomena: prijatelj ne dolazi u paketu s digitalnom kopijom igre.

Izvor: Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Kako je u pitanju starija igra koja koristi originalni Halo engine sistemski zahtjevi nisu preveliki pa će Patrljko lijepo raditi na nekom Intel Core procesoru bilo koje generacije, u paketu s 4 ili 8 GB memorije i diskretnom grafikom niže klase (Radeon R9 M270 ili GeForce GTX 660) s bar 2 GB video memorije.