Pametne platforme

NOVE IGRE ZA XBOX: Diablo IV, Assassin’s Creed Mirage…

Autor Davor Dakić

Video igre dolaze u prodaju tijekom 2023. godine

Izvor: xbox

Diablo IV

Izvor: xbox

6. lipnja 2023. nije tako daleko, ali korisnici konzola Xbox Series X|S i Xbox One znaju zašto se isplati čekati na Blizzardov najnoviji akcijski RPG. Vraća se nekim od najtemeljnijih ideja serijala - laserskom fokusu na akcijsku RPG borbu s punim promjerom, snažnom akcijskom RPG-u, opasno dubokoj prilagodbi i sumornoj fantastičnoj priči.

Otvoreni svijet omogućuje više plijena, više borbe i ispunjeniju suradnju. Filmskiji pristup pripovijedanju dopušta toj mračnoj priči izoštren izgled visokog sjaja i omogućuje bolju čitljivost čarolija, čak i u jeku bitke. Diablo IV je istovremeno star i nov naslov.

Hollow Knight: Silksong

Izvor: xbox

Nastavak Hollow Knighta čini se gotovo kao nepotrebno zadovoljstvo – u 2017. je programerski Team Cherry uspio izaći s debijem koji se činio neprirodno potpunim, od njegove umjetnosti do interakcije iz trenutka u trenutak pa do njegove prikrivene dubine priče.

Silksong se već osjeća vitalnim. Prebacivanjem fokusa na malog lika Horneta obećan nam je potpuno novi skup vještina i perspektiva, ali izgrađen na gotovo besprijekornim temeljima prve igre. Dobivamo manje nastavak, a više popratni komad tako da svi jedva čekaju saznati kakav je to osjećaj.

Assassin’s Creed Mirage

Izvor: xbox

Jeste li spremni za sljedeću povijesnu avanturu skakanja po krovovima? Assassin’s Creed Mirage obećava da će nas vratiti osnovama, s više fokusiranim opsegom i jednostavnijim ritmom priče. Priča je također smještena u drevni Bagdad, kulturu i svijet koje jedva čekamo istražiti.

Bit će to divan povratak u okruženja koja su mnogi zavoljeli u prvoj igri u serijalu. Mnogi su uzbuđeni zbog ove represalije igre Assassin's Creed koja je lakša za rukovanje, uz prekrasni novi svijet koji izgleda kao stari favorit.

Replaced

Izvor: xbox

Mnogima Replaced igra nije bila na radaru sve donedavno. Ali nakon što su pogledali najave i malo pročitali detaljnije informacije o igri zaključili su kako je to definitivno naslov kojem se jako vesele i što će ga igrati već ove godine. Pogotovo jer se lansira u Xbox Game Pass kao ekskluziva za Xbox konzolu.

Ova akcijska platforma ima Shadow Complex i Deadlight vibru, ali je smještena u alternativni distopijski svijet iz 1980-ih. Umjetnički stil prekrasno je izrađen s mješavinom pikselne umjetnosti i realističnih pozadina, a atmosfera prenosi mračno i zloslutno okruženje koje biste očekivali od svijeta na rubu propasti. Osim toga, tu je i pas, a čini se da biste ga mogli pomaziti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI