STOTINE IGARA

PC GAME PASS: Xbox mjesečna gaming članarina

Autor Krunoslav Ćosić

Preview članarina dolazi u 40 zemalja, među kojima je i Hrvatska

Izvor: xbox

Xbox mjesečna gaming članarina po prvi je put stigla u Hrvatsku. Insideri se već mogu prijaviti za PC Game Pass Preview čime će dobiti trenutni pristup libraryju koji sadrži stotine visokokvalitetnih PC igara na Windows operativnom sustavu.

Uključena su i nova izdanja Xbox Game Studios već od prvog dana, poput legendarne Bethesda igre, EA Play članstvo i pogodnosti u Riot igrama namijenjene isključivo članovima. Novi naslovi koji će uskoro biti dostupni uz PC Game Pass uključuju Minecraft Legends već sada.

Minecraft Legends
Izvor: xbox

Redfall, pucačina iz prvog lica koja se temelji na priči Arkanea Austina, stiže 2. svibnja, a dolazi još mnogo sjajnih igara.

PC Game Pass će biti službeno predstavljen u svih 40 zemalja kako bi igrači u narednim mjesecima mogli uživati u novom iskustvu igranja. U međuvremenu, igrači se mogu registrirati i pridružiti insiderskom programu kako bi isprobali preview preuzimanjem aplikacije Xbox Insider Hub.

Izvor: xbox

Nakon što se registriraju igrači se mogu pridružiti previewu PC Game Passa po posebnoj cijeni za testiranje usluge tijekom prvog mjeseca korištenja. S proširenjem na 40 novih zemalja PC Game Pass je sada dostupan ljudima iz gaming zajednice iz 86 zemalja širom svijeta.

Svi oni mogu uživati u stotinama igara zajedno s prijateljima i članovima obitelji. Na listi zemalja koje će imati pristup previewu PC Game Passa su još i Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija i Slovenija.

How to Sign Up for PC Game Pass Preview as an Xbox Insider
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI