ZABAVA ZA ZIMU

OCJENA 4,7: Shadow Tactics - Aiko's Choice

Autor Igor Martić

Još nekoliko dana je igra besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine

Izvor: Epic Games

Redovna cijena za video igru Shadow Tactics - Aiko's Choice je 19,98 eura, a do 12. siječnja 2023. je besplatna za preuzimanje. S visokom ocjenom od čak 4,7 Aiko's Choice potpuno je novi samostalni dodatak omiljenoj nevidljivoj taktičkoj igri Shadow Tactics.

Radnja igre je smještena u Japanu oko razdoblja Edo. Preuzimate kontrolu nad kunoichi vješticom Aiko i njezinim smrtonosnim prijateljima ubojicama kako biste lovili duhove njezine prošlosti. Aiko's Choice potpuno je nova samostalna ekspanzija omiljene nevidljive taktičke igre Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Izvor: Epic Games

Fokus je na jednog od glavnih protagonista igre: Aiko. Ona je majstorica kamuflaže i odvraća neprijatelje prerušena u gejšu. Aikin bivši sensei, lukava voditeljica špijuna Lady Chiyo, ponovno se pojavljuje iz sjene kako bi je izazvala. Zajedno sa svojim smrtonosnim suputnicima kreće u lov na duhove svoje prošlosti...

Preuzimate kontrolu nad timom smrtonosnih stručnjaka kako biste se ušuljali u sjeni između desetaka neprijatelja. Odaberite svoj pristup kada se infiltrirate u neprijateljske baze u skrivenim šumskim kampovima ili živahnim gradovima iz razdoblja Edo.

Izvor: Epic Games

Postavite zamke, otrujte i odvratite svoje protivnike ili u potpunosti izbjegnite kontakt s neprijateljem. Pažljivo isplanirajte svaki svoj pokret i osmislite vlastitu genijalnu taktiku za poraz neprijatelja i dovršite svaku od izazovnih misija koje su pred vama.

Za igranje igre Aiko's Choice nije vam potrebna kopija Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Iako možete uživati u ovoj samostalnoj ekspanziji samostalno, preporučujemo da odigrate barem prvih nekoliko misija glavne igre kako biste stekli osjećaj mehanike igre kao i likova i priče.

Izvor: Epic Games

Značajke

Vratite se u prekrasan svijet Shadow Tactics smješten u Japan, u rano Edo razdoblje. Pridružite se svojim omiljenim likovima u još jednoj pustolovini unutar priče glavne igre Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Doživite do sada neispričanu priču usredotočenu na kunoichi Aiko koja se mora suočiti s opakim neprijateljem povezanim s njezinom prošlošću. Istražite tri potpune glavne misije smještene u potpuno novim okruženjima i tri kraće međumisije.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI