ZAPOVJEDNIK I ČASNIK

Zauzmite liniju fronta uz Eximius: Seize the Frontline

Autor Davor Dakić

Igra košta 24,99 eura, a u sljedećim danima je besplatna za preuzimanje

Izvor: Epic Games

Eximius je FPS/RTS hibrid koji se fokusira na borbu u grupi. Igra nudi intenzivno 5v5 iskustvo za više igrača sa svakim timom koji se sastoji od 4 časnika odreda i jednog zapovjednika.

Igra kombinira taktičko igranje pucačine u prvom licu s visokom razinom strateškog odlučivanja u strateškoj igrici u stvarnom vremenu. Igra sadrži natjecateljske timske borbe 5 na 5 u kojima se igrači bore u postapokaliptičnom urbanom okruženju.

Izvor: Epic Games

Igrajte kao zapovjednik (RTS)

Izgradite svoju bazu, obučite vojsku i pozovite sposobnosti podrške kako biste pomogli svojim saveznicima na terenu da zauzmu teritorij.

Igrajte kao časnik (FPS)

Povedite svoj odred u borbu i slomite svoje neprijatelje svojom agilnom taktikom ili grubom silom. Zarobite resurse za svoj tim, nadogradite oružje i opremite snažna bojna odijela.

Eximius pruža iskustvo igranja s više uloga u kojem svaki igrač može odabrati da igra različitu ulogu i bori se ne samo svojim mišićima već i svojim mozgom. Stručni strijelac mogao bi biti brojčano nadjačan, napadnut iz zasjede i svladan ako se uhvati u krivom položaju. Dok bi časnik spletkar mogao biti ubijen u pravom trenutku na prvoj crti.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Kao zapovjednik, ujedno ste i časnik. Ali imate dodatnu mogućnost prebacivanja na RTS sučelje odozgo prema dolje za izgradnju baza i zapovijedanje jedinicama. Agresivni zapovjednik također se može pridružiti bitci na prvoj crti, ali se od njih obično očekuje da ostanu u relativnoj sigurnosti i upravljaju razvojem baze. Zapovjednika treba imenovati tim.

Kako se igranje Eximiusa vrti oko timskih protiv timskih bitaka, svaki tim dijeli bazu, resurse i tehnološko stablo. Zapovjednik može trenirati AI pješaštvo i dodijeliti ga igračima. Vodeći ih kao časnika na prvoj liniji, vaš tim će se razumno boriti s vama, zauzimajući zaklon i pomoći vam i u napadu i u obrani.

Igra Eximius: Seize the Frontline je besplatna za preuzimanje do 5. siječnja 2022. iz Epic Games trgovine.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games