ŠAKA, BUŠILICA, BIČ

GRATIS JE U SLJEDEĆA 24 SATA: Igra iskovana u sjeni baklje

Autor Ivan Vukić

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch je besplatna u Epic Games trgovini

Izvor: Epic Games

Nastavlja se svakodnevno čašćenje - Epic Games ovaj put časti s besplatnom igrom F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ocijenjenom ocjenom od 4,6, a igra je besplatna za preuzimanje do 27. prosinca do 17 sati.

U ovom akcijskom single player žanru istražite više od desetak jedinstvenih područja na karti u stilu Metroidvanije. Šaka, bušilica i bič tri su oružja s potpuno različitim stilovima borbe koja nude besprijekorno prebacivanje između visokih kombinacija, velikih oštećenja i napada na velike udaljenosti.

Izvor: Epic Games

Prije šest godina Machine Legion je napao i kolonizirao Torch City, koji je izvorno bio naseljen životinjama. Rayton, bivši vojnik u ratu otpora, od tada živi povučeno. Nakon što je njegov prijatelj nasilno uhićen, Rayton ponovo koristi svoju mehaničku šaku i kreće na put uzvraćajući udarac.

Istražite svijet kroz desetak područja s prepoznatljivim temama vizije i dizajnom razina. Zaradite nagrade osvajanjem izazova borbi, zagonetki i igranja platformi u bezbrojnim komorama, tunelima i prečacima. Karta se automatski učitava što čini detaljni Torch City uvjerljivijim i ljepšim.

Izvor: Epic Games

Ovladavajući šakom, vježbom i bičem, ovisno o situaciji na bojnom polju, mijenjajte svoje prednosti između dugih udaraca, velike štete i širokog raspona srušivši svakog neprijatelja koji stoji ispred vas.

Deseci neprijatelja koji mašu svojim jedinstvenim oružjem izazivaju vas izvrsnim taktikama suradnje, a razni šefovi s potpuno različitim obrascima borbe pružaju vam iskustvo koje se nikada ne ponavlja.

Izvor: Epic Games

Unreal Engine 4

Kombinacija dieselpunk estetike i arhitekture orijentalnog stila konstruira temeljni vizualni stil Torch Cityja izlažući svijet intenzivnim sukobima između krznenih životinja i mehaničke vojske. Pokreće ga Unreal Engine 4 s fizički utemeljenim renderiranjem i iznimno detaljnim teksturama predstavljajući prekrasnu 3D vizualnu izvedbu i podižući žanr na potpuno novu razinu.

Za igranje ove PC igre potrebno vam je računalo s 8 GB radne i 25 GB slobodne memorije na disku, uz minimalno Intelov i5-6400 ili AMD FX 8320 procesor, a provjerite i imate li barem NVIDIA GTX 960 ili AMD Radeon R9 280 grafičku karticu u računalu s Windowsima 10.

Izvor: Epic Games