EPIC ČASTI

VRIJEME JE ZA FORT TRIUMPH: Sve što vidite je potencijalno oružje

Autor Davor Dakić

U strateškoj igri kombinirate naizmjenične borbe i istraživanje svijeta

Izvor: Epic Games

Što možete raditi u igri Fort Triumph? Gradite gradove, skupljajte artefakte, poboljšajte svoje heroje i utječite na svoje taktičko okruženje pomoću fizike. Tvrđava Triumph je strateški RPG kojeg možete igrati sami ili u grupi, a ideja video igre je da je svaki neprijatelj smrtonosan, ali je svaki susret jedinstven.

Igra Fort Triumph ocijenjena ocjenom 4,1 u ovom je trenutku čak i besplatna, a izazovna fantastična taktička igra bazirana je na potezima u kojoj je trajna smrt mogućnost u svakom trenutku. Naravno, sve se događa pod pritiskom.

U igri vodite skupinu heroja s različitim vještinama kroz duhovit, parodijski fantastični zaplet. Misije s različitim ciljevima čekaju vas na popločanim proceduralnim mapama, bilo u načinu priče ili okršaju, pa se svakako pripremite za veliku avanturu.

Izvor: Epic Games

Iskoristite svoje okruženje: svako drvo ili stijena u igri potencijalno je oružje u borbi. Izradite strategiju i birajte između četiri frakcije i četiri klase. Izgradite svoju bazu, skupljajte resurse i naučite svoje likove novim vještinama.

Obavezno razvijte svoje heroje stjecanjem osobina i vještina među klasama kako bi vaši heroji bili jedinstveni svaki put kada igrate. Istražite proceduralno generirane karte: Fort Triumph sadrži fleksibilne karte svijeta s promjenjivim lokacijama i događajima.

Izvor: Epic Games

Svaka bitka traži novi plan pa dok smišljate strategiju pojačajte glasnoću i uživajte u glazbi u igri koju je stvorio nagrađivani skladatelj Marco Valerio Antonini. Fort Triumph je u Epic Games trgovini besplatan do 8. prosinca 2022. pa ako želite u svojoj kolekciji imati igru vrijednu 16,79 eura svakako ju preuzmite preko svojeg računa.

Igra nije zahtjevna pa ako imate računalo s barem Windowsima 7, uz 8 GB radne i samo 3 GB slobodne memorije na disku, uz procesor Intel I3 4160 ili ekvivalent te grafiku NVIDIA GeForce GT 630 ili nešto slično svakako ju preuzmite.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI