WOW, KOLIKO IGARA!

Samsung proširuje streaming igara na milijune uređaja

Autor Krunoslav Ćosić

Stiže više od 2500 igara, uz kompatibilnost s prethodnim verzijama i u 4K

Izvor: Samsung

Samsung Electronics Co. je najavio uzbudljive nove načine igranja streaming igara s dodatkom novih partnera za igranje, novim ponudama paketa igara, uvođenjem streaminga igara za odabrane Samsung 2021 TV modele i 4K.

Antstream Arcade najveća je svjetska usluga igranja u oblaku koja igračima omogućuje pristup do 1500 kultnih igara i tjednim novim izazovima i turnirima za više igrača. Vlasnici Samsung TV-a uskoro će se moći boriti sa svojim prijateljima i globalnom zajednicom u najboljim igrama iz 80-ih, 90-ih i 00-ih, od Pac-Mana do Mortal Kombata i Metal Sluga, na odabranim Samsung Smart TV-ima.

Izvor: Antstream.com

U Antstream Arcadeu vjeruju da će spajanje prošlosti igara s budućnošću igara pogurati industriju naprijed u sljedeću eru videoigara, rekao je Steve Cottam, izvršni direktor Antstream Arcadea. Bit će to prilika za igranje igara koje ljudi vole ili klasika koje su neki igrači propustili igrati.

S rastućim katalogom od 500+ premium igara za računala i konzole, pretplatnička usluga Blacknut Cloud Gaming nudi najveći neograničeni pristup sadržaju za igranje za TV ekrane. Blacknut omogućuje "klikni i igraj" iskustvo, dopuštajući da do 5 igrača igra istovremeno na bilo kojem kompatibilnom pametnom telefonu, računalu ili pametnom TV-u.

Blacknutova biblioteka fokusirana je na članove Core i Casual obitelji, isporučujući bogatstvo naslova koji obuhvaćaju klasične AAA igre, indie favorite, avanture vođene pričama, strategije i također najveću zbirku trkaćih i sportskih igara. Članovi Blacknuta mogu uživati u hitovima kao što su Metro Exodus, Overcooked kao i golemoj kolekciji Disneyevih igara.

Pokretanjem u 2023. godini Antstream i Blacknut igranje u oblaku postat će dostupno vlasnicima odabranih Samsung TV-a iz 2021., 2022. i 2023. godine.

Izvor: Blacknut.com

Do 31. prosinca 2022. kupci modela televizora Samsung QN85B, QN90B, QN95B, QN800B, QN850B, QN900B ili S95B mogu dobiti Xbox kontroler i 3 mjeseca Xbox Game Pass Ultimate uključenih u uz novi TV.

Xbox Cloud Gaming (Beta) s Xbox GamePassom omogućuje igračima streaming stotina visokokvalitetnih Xbox igara izravno na odabranim Samsung Smart TV-ima iz 2022. putem Samsung Gaming Huba, bez potrebe za konzolom. Uključeni kontroler znači da možete ući ravno u Cloud Gaming u najboljem izdanju, čim svoj novi TV donesete kući. Kupci novog Samsung Q60B ili Q80B TV-a također ispunjavaju uvjete za tri mjeseca uključene Xbox Game Pass Ultimate.

Izvor: Samsung

Kroz nekoliko tjedana ponuda će omogućiti GeForce NOW igračima streaming računalnih igara u rezoluciji do 4K pri 60 sličica u sekundi za odabrane Samsung Smart TV-e iz 2021. godine, bez čekanja na preuzimanja, instalacije, zakrpe ili ažuriranja.

GeForce NOW premium članstvo je potrebno za poboljšano iskustvo uključujući 4K rezoluciju, brži broj sličica u sekundi, RTX ON, prioritetni pristup NVIDIA poslužiteljima za igranje i produljene 8-satne sesije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI