RIZNICA NASLOVA

U HRVATSKU STIŽE SKYSHOWTIME: Tisuće sati zabave za cijelu obitelj

Autor Krunoslav Ćosić

Usluga će nuditi velik izbor najočekivanijih svjetskih serija i filmova

Izvor: Skyshowtime

SkyShowtime će 14. prosinca 2022. biti pokrenut u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji dok će se Albanija, Češka, Mađarska, Sjeverna Makedonija, Poljska, Rumunjska i Slovačka pridružiti u veljači 2023.

Program koji će na SkyShowtimeu premijerno biti prikazan u nadolazećim mjesecima sadržavat će premijere filmskih hitova, nove premium serije, dječji i obiteljski sadržaj te odabrane naslove iz riznica koje su kreirali Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock.

Streaming servis SkyShowtime, prvi puta lansiran u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj 20. rujna ove godine, stigao je 25. listopada u Nizozemsku i Portugal, a prikazivat će lokalni program, dokumentarce i specijalne emisije.

Daljnji detalji o programu i cijenama za srednju i istočnu Europu bit će objavljeni prije lansiranja SkyShowtimea 14. prosinca, najavljeno je tijekom predstavljanja usluge u Amsterdamu, a na događaju su prisustvovale zvijezde iz brojnih SkyShowtimeovih premijernih serija, uključujući Ethana Pecka i Rebeccu Romijn iz serije Star Trek: Strange New Worlds, Demiána Bichira iz serije Let The Right One In kao i Claru Rugaard iz serije The Rising.

Bili su u Amsterdamu i Bokeem Woodbine i Yerin Ha iz serije „Halo“, Jake Lacy i Colin Hanks iz serije „A Friend of the Family“ te Jeff Wilbusch i Juliana Canfield iz serije „The Calling“. SkyShowtime će objediniti najbolju zabavu iz najvećih svjetskih studija i ponuditi tisuće sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj. Usluga će nuditi velik izbor najočekivanijih svjetskih serija i filmova.

SkyShowtime | New Streaming Service | Launching Soon
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI