ŽIVOTINJA JE?

Pet stvari koje biste trebali znati prije igranja Lonesome Village

Autor Igor Martić

Igra za ljubitelje rješavanja zagonetki te igara simulacije života

Izvor: xbox

Velika avantura puna je tajni, zadataka i ljupkosti pa zašto ne biste provjerili sljedeće točke kako biste bili potpuno spremni za ulazak u Selo i zatim se odlično zabavili.

Lonesome Village - Launch Trailer
Izvor: Youtube

Protagonist je kojot, a ne lisica!

Lisice su danas vrlo popularne, posebno u video igrama. Zabavna činjenica: protagonist igre Lonesome Village, Wes, izvorno je bio crvena lisica, ali nakon što je direktor tvrtke Ogre Pixel, Steve Durán, vidio epizodu Simpsonovih u kojoj se pojavljuje "Cosmic Coyote", odlučio je natjerati junaka priče da promijeni vrstu.

Izvor: xbox

Kojoti se često ne prikazuju lijepo u medijima, obično su lukavi, sumnjivi i ponekad nasilni. Ali ovaj kojot je sladak, suosjećajan, sramežljiv i općenito simpatičan. Voli izlaziti istraživati, pomagati ljudima, sklapati prijateljstva i rješavati misterije. On je pravi četveronožni heroj.

To su zapravo dvije igre u jednoj

Zamislite ovo: igrate igru koja vam se stvarno sviđa, ali nakon nekog vremena počinje se ponavljati i želite igrati nešto drugačije. S Lonesome Villageom uopće nećete imati taj problem.

Izvor: xbox

Zaboli li vas glava nakon rješavanja zagonetke za zagonetkom u tornju idite istražiti selo i obavite neke misije sa seljanima! Osjećate se kreativno? Uredite svoju kuću, svoj vrt i promijenite svoj stil. Potražite tajne ili kolekcionarske predmete, uvijek ćete imati što raditi u Lonesome Villageu, čak i kada završite glavnu priču igre.

Postoji li kult?

Dakle, zaintrigirani ste. Nije sve onako kako se čini u Selu usamljenih. Naravno, izvana može izgledati slatko i zdravo, tako je u 80% slučajeva, ali kult je jednom lutao ulicama sela, s jezivim ciljem za koji malo tko zna... Jeste li spremni to shvatiti?

Izvor: xbox

Postoji mnogo sadržaja

Prije dvije godine pokrenuta je kampanja na Kickstarteru u kojoj je u manje od 24 sata postignut prvi cilj, učetverostručivši cilj do kraja kampanje. Za svaki novi cilj igri su dodali sve više i više sadržaja, poput animiranih scena, više likova, sporednih zadataka i mehanike. Tijekom razvoja bilo je još nekih ideja, a sada je igra sa šest sati povećana na oko deset sati.

Izvor: xbox

Više od 70 znakova koje treba upoznati

Što više prijatelja imate to je bolje za vas. U Lonesome Villageu pronaći ćete desetke likova, svaki s jedinstvenim dizajnom i osobnošću. Teško ćete odabrati svoj favorit jer su svi tako šarmantni i posebni.

Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI