NA VELESAJMU

DVA DANA SAMO ZA GAMERE: Kažu da će biti hram vrhunskog gejming spektakla

Autor Krunoslav Ćosić

Ne propustite navratiti na Reboot Games Weekened powered by A1

Izvor: A1 Hrvatska

Gejming spektakl se, nakon tri godine online izdanja, uživo vraća na Zagrebački Velesajam. Tijekom dva dana, 12. i 13. studenog 2022., u paviljonu Zagrebačkog Velesajma okupit će se gejming fanovi i esportaši.

U iščekivanju povratka Reboot InfoGamera powered by A1, organizatori Reboot i A1 Hrvatska donose dvodnevno gaming događanje – Reboot Games Weekened powered by A1, uz besplatan ulaz. Gejming događaj najavio je organizator te suosnivač i direktor tvrtke Reboot Damir Đurović:

„Nakon tri preduge godine ponovno stupamo na scenu velikih spektakularnih live gaming događanja. Iako fizički znatno kompaktniji i vremenski kraćeg trajanja, Reboot Games Weekened powered by A1 neće razočarati. Pripremili smo atraktivna iznenađenja i gaming sadržaje s naglaskom na dosege tehnologije, pregled najvećih predbožićnih gaming blockbustera te uvid u sve snažniju i veću hrvatsku i regionalnu industriju videoigara. Ovaj poseban gejming vikend dokaz je da se live gejming događanja konačno počinju vraćati na velika vrata pa tako u 2023. godini očekujemo i comeback jednog od najvećih gejming sajmova Reboot InfoGamera powered by A1, u svojoj prepoznatljivoj, šarenoj i glasnoj megalomanskoj formi.“

Iva Ančić, Damir Đurović
Izvor: A1 Hrvatska

Naglasak na ovogodišnjem događanju je jubilarno, deseto finale najveće regionalne esport lige - A1 Adria League. Natjecanja će se tijekom oba dana održavati na prostoru A1 Adria League arene, najvažnije točke okupljanja svih pravih fanova esporta ove jeseni.

Sve obožavatelje videoigara u subotu i nedjelju 12. i 13. studenog očekuje nastup regionalnih titana Brawl Starsa, FIFA-e i CS:GO-a. A1 Hrvatska je za jubilarnu sezonu Lige osigurala ukupni nagradni fond od čak 100.000 kuna. Kroz devet sezona A1 Adria League u nagradne fondove je uloženo ukupno 1.200.000 kuna, istaknula je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija A1 Hrvatska.

Iva Ančić, Damir Đurović, Igor Duić
Izvor: A1 Hrvatska

Kolekcionarski NFT

Deseto izdanje A1 Adria League obilježit će i kolekcionarski NFT-jevi u ograničenoj količini od samo 1.000 komada s 5 različitih motiva. Ovu posebnu memorabiliju posvećenu gejmerskom jubileju i dugogodišnjoj suradnji s Rebootom osmislio je A1 Hrvatska kao prvi telekom koji je na ovaj način istupio na hrvatskom digitalnom tržištu, u suradnji s regionalnim Hubom NEAR blockchaina kroz platformu h00kd koja omogućuje jednostavno generiranje NFT-eva za kompanije i evente.

Najsretniji posjetitelji vratit će se doma s digitalnom gejmerskom uspomenom, a moći će ih međusobno razmjenjivati. Kako je količina NFT-jeva A1 Adria League ograničena fanovi će u posebnim aktivacijama u sklopu A1 chill zone na Reboot Games Weekendu Powered by A1 imati priliku osvojiti NFT kartice koje na sebi imaju QR kod skriven zaštitnom folijom, a čijim će skeniranjem preuzeti svoj NFT.