POMOĆ KORISNICIMA

CLOUD USER HUB: 'Ukrotit' će Microsoft Cloud

Autor Krunoslav Ćosić

Multi-tenant Microsoft 365 platforma namijenjena je za upravljanje i automatizaciju

Izvor: N-able

N-able Cloud User Hub korisnicima omogućuje da automatiziraju upravljanje i sigurnost svih Microsoftovih „stanara“ (eng. tenants), korisnika i licenci. Sve ovo je dostupno unutar jednog konsolidiranog čvorišta kako bi se smanjila složenost, povećala učinkovitost i pomoglo N-able MSP partnerima da profitabilno skaliraju svoje poslovanje temeljeno na Microsoftovim rješenjima.

Softverska kompanija koja davateljima IT usluga pomaže u pružanju usluga udaljenog nadzora i upravljanja, zaštite podataka kao usluge i sigurnosnih rješenja novitet predstavlja nakon akvizicije kompanije Spinpanel ranije ove godine.

Izvor: N-able

Cloud User Hub pomaže korisnicima:
• „Ukrotiti“ upravljanje konzolom sa multi-tenant čvorištem koje tehničarima omogućuje obavljanje uobičajenih zadataka u svim Microsoft 365 aplikacijama, klijentima i korisnicima kroz „jedno stakleno okno“ - alat za upravljanje koji objedinjuje podatke ili sučelja u nekoliko različitih izvora i predstavlja ih u jednom prikazu.
• Skalirati poslovanje naprednom automatizacijom, oslobađajući tehničare od posla i skraćujući vrijeme obrade zahtjeva.
• Omogućiti upravljanje Microsoft Cloudom s pristupom kojem je sigurnost na prvom mjestu – putem granularne kontrole pristupa temeljene na ulogama za tehničare i sveobuhvatne revizije za sve radnje koje se izvršavaju unutar Cloud User Huba.
• Pojednostaviti naplatu - eliminirajući potrebu za proračunskim tablicama i ručnim praćenjem naplate.
• Optimizirati potrošnju na Microsoft rješenja s uvidom u korištenje Microsoft 365 za prilagodbu licenci i smanjenje otpada.

Izvor: N-able

Kombinacija mogućnosti pruža vrijednost za MSP tehničare jer pojednostavljuje složenost upravljanja oblakom povećavajući učinkovitost i smanjujući pogreške. Namijenjena je i MSP poslovnim menadžerima jer omogućuje korisnicima da standardiziraju najbolje prakse za uobičajene radne procese, sigurnosne postavke i metodologije podrške osmišljene za smanjenje troškova, poboljšanje kvalitete usluge te za profitabilnije upravljanje i skaliranje poslovanja temeljenog na Microsoft rješenjima.

Malim i srednje velikim poduzećima pruža brže rješavanje problema, smanjenu eskalaciju zahtjeva i ojačanu sigurnosnu poziciju povećavajući zadovoljstvo korisnika.