GRATIS IGRA

Treba iskoristiti priliku i uzeti ToeJam & Earl: Back in the Groove!

Autor Krunoslav Ćosić

Epic časti s besplatnom video igrom čija je cijena 11,99 eura

Izvor: Epic Games

ToeJam & Earl: Back in the Groove mješavina je najboljih značajki iz klasičnih igara za konzole s tonom funky svježih poboljšanja. Ponovno proživite originalnu roguelike igru s novom online i lokalnom zadrugom za 4 igrača, ludim Zemljanima, čudnim darovima i izvanzemaljcima iz Funkotrona.

ToeJam i Earl srušili su se natrag na Zemlju u ToeJam & Earl: Back in the Groove!, zabavnoj svježoj avanturi koja nalikuje skitnici prožetoj starim školskim hip-hopom i jamom prepunim fantastičnih vraćanja na klasik iz 1991. godine.

Izvor: Epic Games

Izvorni Funk Lord (i sukreator) Greg Johnson vraća se s nastavkom koji su obožavatelji ToeJama i Earla čekali. Kultni duo iz 90-ih vraća se u ritam s potpuno novim darovima koji će im pomoći da se snađu na ovom otkačenom planetu "Zemlja" i vrate sve izgubljene dijelove na Rapmaster Rocket.

Udružite se za co-op igru s 4 igrača kako biste otkrili tajne lokacije, skrivene darove i nove prijatelje dok se probijate kroz svijet koji se stalno mijenja i nepredvidiv je. Možda ToeJam i Earl nisu trebali ponovno uzeti Rapmaster Rocket na međugalaktičku vožnju, ali vjerojatno imaju dobar razlog... zar ne?

Izvor: Epic Games

ToeJam & Earl: Back in the Groove! je mješavina najboljih značajki klasičnih igara za konzole s tonom svježih poboljšanja. Udružite se s prijateljima i pripremite se za nalet funky nostalgije dok pomažete ToeJamu i Earlu da se ponovno vrate na Funkotron.

Igra ToeJam & Earl: Back in the Groove je besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine do 20. listopada 2022. u popodnevnim satima te ju zatim spremite u svoju kolekciju kako biste ju mogli igrati kad god poželite.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI