PLAŠITE SE?

VRIJEME JE ZA GRATIS IGRU: Horor Darkwood

Autor Davor Dakić

Iskoristite priliku i što prije preuzmite igru u svoju kolekciju

Izvor: Epic Games

Darkwood je nova perspektiva survival horora. Istražujte bogat svijet koji se neprestano mijenja danju, a zatim se sklonite u svoje skrovište i molite se za jutarnje svjetlo.

U ovom hororu morat ćete se boriti kako biste preživjeli, ali se ne smijete plašiti skokova. Istražujte i slobodno se krećite danju. Kad padne noć vrijeme je za skrivanje. Survival horror iz perspektive odozgo prema dolje zastrašujući je za igranje, uvjerit ćete se vrlo brzo.

U ovoj igri nema držanja za ruke ili markera zadataka. Morat ćete testirati svoje vještine i sami smisliti kako preživjeti. Danju istražujte nasumično generirane, uvijek zlokobne šume, tražite materijale, izrađujte oružje i otkrivajte nove tajne.

Izvor: Epic Games

Navečer pronađite sklonište, zabarikadirajte se, postavite zamke i sakrijte se ili obranite od užasa koji vrebaju u mraku. Steknite vještine i pogodnosti izvlačenjem čudne esencije iz mutirane faune i flore ubrizgavanjem u svoj krvotok. Čuvajte se neočekivanih posljedica…

Donosit ćete odluke koje utječu na svijet Darkwooda, na njegove stanovnike i priču koju doživljavate i proživljavate. Upoznajte jezive likove, saznajte njihove priče i odlučite o njihovoj sudbini. I zapamtite - ne vjerujte nikome.

Izvor: Epic Games

Kako noći prolaze granice između stvarnosti i košmarnih fantazija počinju se zamagljivati. Jeste li spremni zakoračiti u Darkwood? Ako jeste onda kliknite na link i do 20. listopada 2022. iskoristite priliku za uštedu 10,99 eura, koliko inače košta igra Darkwood, ocijenjena s ocjenom 4,3, što je poprilično dobra ocjena.

Igra se igra na Windows računalima, ne morate imati najnovije Windowse da biste ju igrali, bit će OK i Vista, ali procesor bi trebao biti barem Intel Core 2 duo na 2,8 GHz, iako bi preporuka bila Intel i3. Uz 4 ili 6 GB radne memorije potrebna vam je i grafika poput GeForce 8800GT ili barem ATI Radeon HD 4850.

Izvor: Epic Games

Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI