ZA PS5 i XBOX

PRVI TRAILER: Need for Speed Unbound

Autor Smartlife

Pogledajte kako to rade stari majstori, a igra dolazi krajem ove godine

Izvor: Electronic Arts

Criterion se vratio i nakon 10 godina donosi novu Need for Speed igru - i to kakvu! Electronic Arts je predstavio prvi trailer Need for Speed Unbound igre naglašavajući novi umjetnički stil kojim se želi izdvojiti u moru sličnih trkačkih igara na tržištu, uz rizik podjele publike.

Igra kombinira "cel-shading" tehniku s "automobilima najrealističnijeg izgleda u Need for Speed povijesti" kako bi stvorila jedinstven umjetnički stil. Također stavlja veliki naglasak na izražavanju kroz efekte u vožnji, ekskluzivne stickere i omote kao i prilagodljive pobjedničke poze.

Radnja NfS Unbound se odvija u fiktivnom mjestu temeljenom na Čikagu, a Criterion, koji je posljednji put radio na igri iz Need for Speed serije prije 10 godina, koristi snagu konzola nove generacija u paru s Frostbite engineom kako bi gejmerima donio pravi vizualni spektakl.

Need for Speed Unbound stiže 2. prosinca 2022. za PlayStation 5, Xbox Series S/X i računala, a interesantno je da je reper A$AP Rocky ne samo umjetnik čiji hit singl će biti glavna tema igre već i jedan od likova u novom naslovu u kojem vozi prilagođeni Mercedes-Benz 190E 2.5-16.

Need for Speed Unbound - Official Reveal Trailer (ft. A$AP Rocky)
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI