BROD ZA KOLONIJU

NEBULA: Single-player gaming simulator s RPG elementima

Autor Davor Dakić

Igra je smještena u ogromnu galaksiju koja čeka da bude istražena

Izvor: Kickstarter

Izgradite i nadogradite svoj Starship kako biste upravljali, proširili i razvili svoju posadu u simulatoru kolonije otvorenog svijeta. Vodite svoju koloniju kroz misterije dubokog svemira, koji sadrži milijune zvijezda i planeta, naseljenih raznolikim i jedinstvenim ekosustavima.

Trgujte i vodite rat protiv zamršenih frakcija, od očajnih svemirskih pirata do galaktičkih carstava. Istražite svemir kako biste otkrili rijetke materijale i bogatstva i dovedite svoje ljude do prosperiteta. Prilagodite se, iskorištavajte, ali budite sigurni da ste spremni živjeti s posljedicama.

Izvor: Kickstarter

Dizajnirajte i konstruirajte svoj brod iz snova za svoju koloniju. Postavite temelje, a zatim napunite okoliš stilskim namještajem i ukrasima. Stvorite i upravljajte svojim sustavima napajanja i stoke kako biste zaštitili svoje koloniste od nepopustljivih elemenata svemira.

Dizajnirajte raskošne prostorije za posadu, izgradite impresivne tvornice i instalirajte snažne sigurnosne sustave među mnogim drugim objektima koji će vam pomoći na vašem putovanju. Možete sakupljati ili uzgajati vlastitu hranu i držati stoku kako biste bili sigurni da su vaši kolonisti dobro hranjeni.

Izvor: Kickstarter

Iskopavajte resurse diljem galaksije kako biste proizveli materijale i opremu koja se može koristiti ili prodavati za dodatnu zaradu. Izgradite radionice diljem svoje postaje i počnite proizvoditi robu i usluge.

Tijekom svog međugalaktičkog putovanja u igri Nebula naići ćete na mnoge zanimljive likove. Uvjerite bilo koju osobu na koju naiđete da se pridruži vašoj koloniji, dajući vam priliku da okupite raznoliku posadu sposobnu ostvariti čak i vaše najluđe ambicije. Istražite nove puteve s prilagođenom opremom, bioničkim transformacijama i velikim izborom oružja.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI