ISPLATI SE SVAKAKO

DVIJE BESPLATNE IGRE: Simulator proizvodnje vina i ubojice

Autor Krunoslav Ćosić

Epic Games u ograničenom vremenskom periodu omogućuje preuzimanje igara

Izvor: Epic Games

Hundred Days - Winemaking Simulator je igra s prosječnom ocjenom 4,3. Ova indie strateška simulacija bavi se proizvodnjom vina, što bi određenim igračima moglabiti jako dobra i zanimljiva avantura.

Vaše lijepo putovanje u tradiciju proizvodnje vina može upravo početi. Napravite najbolje vino u interakciji s tlom i prirodom i dovedite svoju vinariju do vrha. Možete istražiti novu američku vinsku regiju. Koristite nove i stare tehnike za uzgoj novih sorti grožđa i proizvodnju vašeg vina. Nove sorte grožđa su: Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Pinot Noir i Riesling.

Cijena igre je 19,99 eura, ali je Hundred Days - Winemaking Simulator u Epic Games trgovini besplatna do 15. rujna 2022. Potreban vam je samo račun za ulogiravanje te igru možete preuzeti u svoju biblioteku. Može se igrati na Windows i Mac platformama, uz $ GB radne memorije te 1 GB slobodne memorije na disku. Provjerite grafičku karticu koja se minimalno zahtijeva.

Realm Royale Reforged Epic Launch Bundle

U drugoj besplatnoj igri na ograničeno vrijeme vrijeme za preuzimanje Realm Royale zaronite u kožu ubojice Death's Edge, pileću kožu Bokserker i Nogarda! Uzjašite, iskujte legendarna oružja i zauzmite kraljevsku krunu u Realm Royale Reforged.

Igra ima prosječnu ocjenu 4,1, do sada ju je igralo više od 20 milijuna igrača. Doživjet ćete novu vrstu kraljevske bitke u Realm Royale Reforged! Odaberite svoju klasu te uz oružja ovladajte moćnim sposobnostima kako biste biliposljednji šampion. Popnite se sami ili s timom te istražite svijet mašte dok bježite od smrtonosne magle. U Epic Games trgovini igra je besplatno dostupna do 15. rujna 2022.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI