BATMAN I EKIPA

Multiversus: Igra odlična za početnike u gaming svijetu

Autor Krunoslav Ćosić

Igrajte na raznim kartama iz legendarnih svjetova uključujući Batmanovu Batcave i Jakeovu i Finnovu tvrđavu

Izvor: Epic Games

MultiVersus je platformski borac koji vam omogućuje da se udružite sa svojim prijateljima koristeći neke od najpoznatijih likova uključujući Batmana, Shaggyja i druge. Pronađite svoje omiljene kombinacije boraca i spasite Multiverse.

Birajte između: Harley Quinn, Tom i Jerry, Finn the Human, Wonder Woman, Steven Universe, Jake the Dog, Garnet, Superman te izvanrednog stvorenja po imenu Reindog. Svaki se borac može pohvaliti jedinstvenim sposobnostima koje se dinamično spajaju s drugim likovima.

Izvor: Epic Games

Obranite Multiverse sa svojim prijateljima bilo gdje, bilo kada na svim dostupnim platformama. To uključuje potpuno igranje i napredovanje na više platformi. Igrajte inovativno 2v2 co-op iskustvo ili intenzivno 1v1 i 4 igrača. Sve je besplatno. Također možete usavršiti svoje vještine u modu treninga ili staviti svoje vještine na krajnji test u Ranked Competitive. MultiVersus podržava online i lokalnu igru.

Svaki lik u igri MultiVersus imat će svoje vlastito prilagodljivo punjenje povlasticama koje će promijeniti način na koji igrate i način na koji ostvarujete sinergiju sa svojim suigračima. MultiVersus se može pohvaliti intenzivnim natjecateljskim iskustvom s namjenskim poslužiteljima za besprijekorno online igranje.

Izvor: Epic Games

Igra s visokom prosječnom ocjenom 4,6 (od 5) se za Windows računala redovito ažurira novim likovima, fazama, modovima, događajima u igri, maskama itd. MultiVersus je besplatan za preuzimanje s Epic Games platforme, a vaše računalo treba imati 4 do 8 GB slobodne memorije, Intel Core i5-2300 ili AMD FX-8350 procesor te grafiku GeForce GTX 550 Ti ili Radeon HD 7770.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI