promjena paradigme

SAJAM IFA 2022 U BERLINU: Nova era povezivosti

Autor Krunoslav Ćosić

Cilj je interoperabilnost između pametnog telefona, tableta, računala i nosivih uređaja

Izvor: Honor

U svom uvodnom izlaganju na sajmu IFA 2022, koji se u Berlinu održava od 2. do 6. rujna 2022. godine, izvršni direktor tvrtke Honor George Zhao govorit će o novoj povezanoj stvarnosti.

S 5G standardom i sve većom dostupnošću povezanih uređaja nova era povezivosti je pred nama. George Zhao govorit će o fluidnim granicama različitih usluga i predstavit će novu strategiju tvrtke u svom uvodnom izlaganju na IFA 2022.

Nakon što je 2020. godine stekao neovisnost od Huaweija, brend pametnih uređaja Honor ima za cilj postati ikonski globalni tehnološki brend i stvoriti pametan svijet za sve putem svojih moćnih proizvoda i usluga.

George Zhao, CEO, Honor
Izvor: Honor

Glavno izlaganje izvršnog direktora Georgea Zhaoa na sajmu IFA 2022 govorit će o tome kako Honor pokreće promjenu paradigme za rješenja za pametan život kako bi se omogućila interoperabilnost uređaja između pametnog telefona, tableta, računala i nosivih uređaja.

Tony Ran, predsjednik Honor Europe, podijelit će dodatne pojedinosti o tome kako potrošači u EU imaju koristi od novih Honor Smart Life proizvoda.

S dosljednim fokusom na istraživanje i razvoj, Honor je predan novim tehnologijama. "Oni su osmišljeni kako bi osnažili ljude diljem svijeta da nadiđu sebe i dali im slobodu da postignu i učine više" naglašava George Zhao.

George Zhao i Tony Ran govorit će o ciljevima svoje tvrtke kao i o novim otkrićima Honora u povezanoj budućnosti na IFA 2022 sajmu 2. rujna u 17 sati na kongresnoj pozornici u paviljonu 23. Ove godine Honor će izlagati na sajmu IFA u dijelu Home & Entertainment u paviljonu 22a.

Tony Ran, predsjednik Honor Europe
Izvor: GREBENNIKOV EVGENIY/GREBENNIKOV EVGENIY