ČOVJEK GUŠTER

GRATIS IGRA Wonder Boy: The Dragon's Trap

Autor Ivan Vukić

Video igra je u Epic Games trgovini dostupna besplatno, ali još nekoliko dana

Izvor: Epic Games

S prosječnom ocjenom 4,3 Wonder Boy: The Dragon's Trap je single player igra s elementima akcijske avanture. Indie igra se može pohvaliti prekrasnim, ručno crtanim animacijama i preuređenim zvučnim zapisom.

Kultni klasik vraća se s jedinstvenom mješavinom istraživanja, akcije i avanture. Meka-Dragon vas je prokleo u čudovište polu-čovjeka polu-guštera, a u potrazi ste za lijekom. Jedini način na koji se možete vratiti u ljudski oblik je pronaći Salamander Cross, magični predmet s moći uklanjanja kletvi.

Sa svakim ubijenim zmajem kletva se pojačava pretvarajući vas u različite životinje. U igri Wonder Boy: The Dragon's Trap istražujete velike, međusobno povezane lokacije nastanjene mrzovoljnim čudovištima i egzotičnim zmajevima.

Izvor: Epic Games

Igrajte igru kao klasični lik igre Hu-Man ili kao njegova potpuno nova, dugo očekivana kolegica Hu-Girl. Postanite čovjek-gušter, čovjek-miš, čovjek-piranja, čovjek-lav i čovjek-jastreb te koristite njihove jedinstvene sposobnosti za otkrivanje najdubljih tajni zemlje.

Uživajte u tri razine težine prilagođene igračima svih vrsta i prebacite se s moderne grafike i zvuka na 8-bitnu grafiku/audio u bilo kojem trenutku — čak i tijekom igranja. Igra Wonder Boy: The Dragon's Trap se igra na Windows računalu, minimum je Windows 7, a preporuka Windows 10.

Izvor: Epic Games

Nije bitno koji procesor imate u računalu, bitno je da imate dobru grafičku karticu poput Intel HD Graphics 4000-5000 serija (na 720p), iako ćete bolje proći uz NVIDIA GeForce GTX 760. Bit će dovoljno 4 GB radne, ali preporuka je računalo s 8 GB radne memorije. Što se tiče slobodnog prostora na disku bit će dovoljno samo 1,1 GB memorije. Igra Wonder Boy: The Dragon's Trap je u Epic Games trgovini besplatna za preuzimanje do 21. srpnja 2022., a zatim se naplaćuje 15,99 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI