GAMIFIKACIJA

NOVE VIBER FUNKCIONALNOSTI: Značajke koje će vam uljepšati ljeto

Autor Krunoslav Ćosić

Stižu sezonski AR filtri, naljepnice i čestitke, horoskop te preporučeni kanali

Izvor: Viber

Viber je ovog ljeta kreirao novi zabavni paket stickera koji će vam pomoći da izrazite svoje osjećaje stickerom snažnijim od tisuću riječi! Preuzmite ga ovdje.

Izražajne maske, uljepšavanje i druge opcije koje gamifikacija nudi dio su Viber AR-a, a za ljeto stiže 11 novih tematskih filtara kako bi svatko mogao doživjeti atmosferu odmora gdje god se nalazio. Možete vidjeti sebe prekrivene cvijećem ili morskih stvorenjima, izgorjele od sunca, zakopane u pijesku ili surfajući na valovima. Isprobajte ove i druge filtere dodirom na ikonu duha u Viber kameri i pošaljite sliku ili video sebe s filtrom dragim osobama.

Izvor: Viber

Viber je pripremio poseban izbor čestitki koje možete poslati dragim osobama i izmamiti im osmijeh na lice. Primjerice, tijekom ljeta vas očekuju Svjetski dan emotikona 17. srpnja i Svjetski dan prijateljstva 30. srpnja - digitalne čestitke za ove i druge prigode možete pronaći ovdje.

Astrologija je samo upiranje prstom u stvarnost, tako se barem kaže. Stoga nemojte riskirati i provjerite jesu li vaši planovi usklađeni s onim zvjezdanima pomoću Viberovog ljetnog horoskopa.

Kanal Putnog kofera na Viberu dijeli zanimljive informacije i savjete o raznim destinacijama ne samo u Hrvatskoj i već i u inozemstvu te će vam pomoći da planirate svoje sljedeće putovanje. Ne gubite vrijeme - preuzmite sticker paket Putnog kofera, inspirirajte se putovanjima i počnite se pripremati za novu destinaciju.

Izvor: Viber

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI