STRAŠNE SCENE

Djevojka s mobitelom u stražnjem džepu hlača snimila film

Autor Krunoslav Ćosić

Ni ne znajući djevojka je snimila strašan film

Izvor: Samsung

Samsung je u partnerstvu s Netflixom snimio kratki film inspiriran hit serijom Stranger Things. Film je snimljen korištenjem pametnog telefona Galaxy S22 Ultra čime je proslavljena premijera četvrte sezone serije u kojoj noć otvara portal u jedan zapanjujući svijet. Volume two izlazi 1. srpnja 2022.

Make STRANGER Nights Epic kratki je film koji koristi naprednu Nightography značajku kamere Galaxy S22 Ultra pametnog telefona, a Galaxy S22 Ultra omogućuje rekreiranje posebnog stila. Istovremeno se prepričava filmska radnja koja prikazuje kako Galaxy tehnologija ima moć uhvatiti sve ono što bi inače ostalo nevidljivo u mraku.

Mlada djevojka stavlja svoj Samsung Galaxy S22 Ultra u stražnji džep dok se vozi biciklom do svoje prijateljice na gledanje Stranger Things 4 serije. Tijekom tog putovanja kamera njezinog telefona se nesvjesno uključuje i snima sve ono što vreba iza nje u The Upside Down svijetu. Sve okomite scene snimljene su sa Samsung Galaxy S22 Ultra pametnim telefonom.

Izvor: Youtube

Kratki film maksimalno koristi snažnu Nightography značajku kamere Galaxy S22 Ultra pametnog telefona koja uključuje glavnu kameru od 108 MP i senzor piksela od 2,4 um pokrenut umjetnom inteligencijom (AI) omogućujući snimanje s više svjetla i podataka za svijetlije i oštrije video zapise, danju i noću.

Galaxy S22 Ultra: Make STRANGER Nights Epic with Stranger Things 4 and Netflix | Samsung
Izvor: Youtube

Nije ovo prva suradnja između Samsunga i Netflixa - surađivali su na posebno osmišljenim kampanjama koje uključuju nekoliko najpopularnijih serija sa streaming platforme Netflix. U siječnju su pokrenuli integriranu kampanju povodom izlaska druge sezone Emily in Paris gdje su obožavateljima serije omogućili da preokrenu scenarij te da se postave u ulogu glavnog lika na vlastitom animiranom posteru putem pametnog telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Također su se udružili kako bi stvorili kratki film za seriju Bridgerton povodom predstavljanja Galaxy S22 serije na Unpacked događaju u veljači.

Izvor: Samsung