RIJEŠITE ZAGONETKE

SUPRALAND: Igra za vikend, ali i za dugo ljeto

Autor Krunoslav Ćosić

Ovo je miks Portala, Zelde i Metroida, a besplatna igra nije zahtjevna za vaše računalo

Izvor: Epic Games

Mehanika borbe inspirirana je starim, brzim pucačkim igrama kao što su Unreal, Doom i Quake potičući gađanje velikom brzinom i skakanje dok pucate hitac za hicem na horde neprijatelja koje jure bez potrebe za brigom o ponovnom utovaru oružja.

Do 23. lipnja 2022. ne propustite povećati broj igraćih naslova u svojoj biblioteci. Epic Games časti s novom video igrom – Supraland inače košta 19,99 eura, ali uz račun na popularnoj gaming platformi igru možete preuzeti potpuno besplatno.

U igri Supraland istražujte prostranstva, rješavajte različite zagonetke, a mora ćete pobijediti čudovišta te pronaći tajne nadogradnje i dobiti nove sposobnosti koje vam pomažu doći do novih mjesta.

Izvor: Epic Games

Igra se igra između 12 do 25 sati tako da ćete ju moći odigrati tijekom vikenda, bez ikakvih problema i napora. Igra se u prvom licu na računalu s Windowsima. Supraland je Puzzle igra, a glavni izvori inspiracije su Zelda, Metroid i Portal.

Supraland pretpostavlja da ste inteligentni i dopušta vam da igrate samostalno. Priča je jednostavna, daje vam sveobuhvatni cilj za postizanjem uspjeha, a zatim vas oslobađa. Unatoč vizualima prilagođenim djeci, igra cilja na iskusne igrače.

Istražujete veliki međusobno povezani svijet u kojem je većina načina isprva neprohodna dok ne pronađete nove sposobnosti za prevladavanje tih prepreka. Kamen temeljac Supralandovog dizajna bio je stvaranje sposobnosti koje su toliko svestrane da će vas i dalje iznenađivati koliko različitih namjena imaju. Ako kombinirate svoje sposobnosti, mogućnosti postaju još veće.

Izvor: Epic Games

Većinu vremena u igri bavite se istraživanjem svijeta pješčanika kako bi otkrili razne tajne. Često ćete misliti da ćete izaći iz okvira i pobijediti, ali kasnije vas čeka škrinja s vrlo isplativom nadogradnjom. Supraland poštuje vaše vrijeme i ne opterećuje vrijeme igranja neograničenim kolekcionarskim predmetima.

Što dublje uđete u igru više ćete se suočavati s kreativnim zagonetkama koje nikada niste nigdje prije vidjeli, potičući vas da zastanete i razmislite o tome koje sposobnosti imate i kako ih možete upotrijebiti na još jedan način.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI