hibrid nogometa

ROCKET LEAGUE: Odigrajte ju potpuno besplatno

Autor Igor Martić

Epic games daruje igru s visokom ocjenom 4,6, a igra je predstavljena prije dvije godine

Izvor: Epic Games

Sportska, racing video igra Rocket League je snažan hibrid nogometa u arkadnom stilu i nereda u vozilima s lako razumljivim kontrolama i fluidnim natjecanjem vođenim fizikom.

Preuzmite igru Rocket League s Epic Games (potreban vam je samo račun) i natječite se u visokooktanskom okruženju i kaosu. Možete prilagoditi svoj automobil, izaći na teren i natjecati se u jednoj od najhvaljenijih sportskih igara svih vremena.

Na teren izlazite sami ili s prijateljima u mrežnim načinima 1 na 1, 2 na 2 i 3 na 3 ili uživajte u dodatnim načinima poput Tutnjave, Snježnog dana ili Hoops. Otključajte predmete u Rocket Passu, popnite se na natjecateljske rangove, natječite se u natjecateljskim turnirima, dovršite izazove, uživajte u napredovanju na različitim platformama i još mnogo toga!

Izvor: Epic Games

Dostupni su i novi izazovi u kojima trebate dovršiti tjedne i sezonske izazove kako biste besplatno otključali stavke za prilagodbu. Osjetite natjecateljsku energiju. Pridružite se besplatnim turnirima i natječite se cijele sezone protiv timova na svom rangu. Možete zaraditi nove nagrade.

Od Haunted Hallows do Frosty Fest uživajte u vremenski ograničenim događajima koji sadrže svečane predmete u igri koji se mogu otključati igranjem na mreži, Pripazite na modove i arene s ograničenim vremenom.

Podijelite svoj Rocket League inventar, natjecateljski rang i Rocket Pass Tier na bilo kojoj povezanoj platformi. Svoj automobil možete prilagoditi s gotovo beskrajnim mogućnostima prilagodbe. Nabavite predmete u igri za dovršavanje izazova, pregledajte trgovinu predmeta ili napravite nacrte za vrhunski sadržaj za svoj automobil.

Izvor: Epic Games

Igra Rocket League u Epic Games ocjenjivanju ima visoku ocjenu 4,6, kritika je igri koja se igra na Windowsima dala ocjenu 93%. Vaše računalo minimalno mora imati 64-bitni Windows 7 (koji se još uvijek poprilično koristi), procesor na 2,5 GHz ili više, 4 GB radne i 20 GB memorije za spremanje igre na računalo. Provjerite i grafiku, bit će dovoljna NVIDIA GeForce 760 ili AMD Radeon R7 270X. Najbolje iskustvo imat ćete uz 8 GB radne memorije te neku od grafika poput NVIDIA GeForce GTX 1060 ili AMD Radeon RX 470.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI