action RPG

Prvi pogled na Flintlock: The Siege of Dawn

Autor Krunoslav Ćosić

Borbena mehanika nadolazećeg action RPG-a s barutom i magijom kreatora Ashena

Izvor: xbox

Na Flintlock: The Siege of Dawn ćemo morati pričekati još neko vrijeme dok dođe na Xbox Series X|S i Xbox One, a igra će biti dostupna i na Xbox Game Passu. Najnoviji trailer predstavljen je na Xbox & Bethesda Games Showcaseu, a možete ga pogledati ovdje:

Flintlock: The Siege of Dawn – Gameplay Reveal
Izvor: Youtube

Flintlock se odvija u potpuno jedinstvenom RPG okruženju koje spaja barutnu fantaziju i mračnu magiju starih bogova. Dugo se smatralo da su bogovi koje ćete susresti u Flintlocku napustili čovječanstvo, ali su se iznenada vratili dovodeći sa sobom horde nemrtvih da naprave pustoš na svijetu.

Opstanak čovječanstva pod velikim je rizikom, a avantura počinje s Nor i Enki. Nor, član koalicijske vojske i u osobnoj potrazi za osvetom, ne donosi vatrenu moć. Vidjet ćete samo nešto od arsenala alata koje će imati na raspolaganju u igri, od brutalnog oružja za početak do eksplozivnog vatrenog oružja. Enki je, s druge strane, njezin suputnik varalica i donosi čitav niz magičnih sposobnosti za pomoć u bitci. I izazvati neki kaos.

Pozornost igre je na ekspanzivnom otvorenom svijetu koji gradite. Putovat ćete kroz razna područja, od dubokih šuma i obalnih skrovišta do šljunčanih rovova i visokih katedrala. Svaki lokalitet pršti životom, postoje smrtonosna bića, bezbroj neprijatelja i, naravno, neki dobronamjerni saveznici koje možete sresti na putu. U nadolazećim mjesecima bit će objavljene nove informacije o igri Flintlock: The Siege of Dawn.

Naslovi koji stižu u sljedećih 12 mjeseci

Na Xbox & Bethesda Games Showcaseu fokus je bio na masivnoj ponudi najvećih franšiza i originalnih IP-ova koje će obožavatelji moći igrati u sljedećih 12 mjeseci. Od trkaćih igara koje definiraju industriju, zadivljujućih narativa, uvjerljivih strateških naslova i najiščekivanijeg RPG-a otvorenog svijeta u posljednjih 20 godina.

Izvor: xbox

Dugo očekivani naslovi su Starfield, Forza Motorsport, Diablo 4 i Redfal. Stižu jedinstvene ideje kao što su Pentiment, High on Life i Ravenlok.

Igrači koji žele iskusiti igre koje su izvorno napravljene za konzole Xbox Series X|S i vrhunska računala mogu se radovati Redfallu, Starfieldu i Forza Motorsportu. Te igre moći ćete doživjeti na svojoj TV aplikaciji, pametnom telefonu ili Xbox One konzoli zahvaljujući Xbox Cloud Gamingu.

Izvor: xbox