IZBUŠITE IH!

SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINA: Borderlands 3

Autor Krunoslav Ćosić

Pucačina iz prvog lica može se igrati samostalno ili u društvu

Izvor: Epic Games

Vraća se originalni pucač-pljačkaš. U igri Borderlands 3 doslovno ćete izbušiti svoje neprijatelje kako biste spasili svoj dom od najnemilosrdnijih vođa kultova u galaksiji.

Bit ćete jedan od četiri potpuno nova lovca na trezore. Svaki s jedinstvenim sposobnostima, stilovima igre, vještinama i mnoštvom mogućnosti personalizacije. Svi lovci na trezore sami su sposobni za strašan kaos, ali zajedno su nezaustavljivi.

Izvor: Epic Games

To su vrhunski lopovi Borderlandsa koji traže blago, svaki s dobrim mogućnostima vještina, sposobnostima i prilagodbom. Igrajte solo ili se pridružite prijateljima kako biste se borili protiv ludih neprijatelja, osvojili hrpu plijena i spasili svoj dom.

Zaustavite fanatične Calypso Twins koji žele ujediniti razbojničke klanove i tako polagati pravo na moć u galaksiji. Uz milijune oružja i naprava, svaka borba je prilika za osvajanje nove opreme. Vatreno oružje sa samohodnim štitnicima od metaka? Može! Puške koje pokreću vulkane koji bljuju vatru? Naravno!. Pištolji kojima rastu noge i jure neprijatelje dok izgovaraju verbalne uvrede? Da, može i to.

Izvor: Epic Games

Otkrijte nove svjetove izvan Pandore, od kojih svaki ima jedinstvena okruženja za istraživanje i neprijatelje koje treba uništiti. Probijajte neprijateljske pustinje, borite se kroz ratom razorene gradske pejzaže, plovite smrtonosnim zaljevom i još mnogo toga!

Borderlands 3 je dobro ocijenjena igra za Windows i Mac operativne sustave, besplatna je za preuzimanje s Epic Games Storea samo u periodu do 26. svibnja 2022. Za igranje trebate minimalno 6 GB RAM-a (za Windows 7 ili 10, odnosno 8 GB za Mac OS) te 75 GB na hard disku, minimalno Intel i5-3570 procesor (ili AMD FX-8350) te grafiku AMD Radeon HD 7970 ili NVIDIA GeForce GTX 680 2GB.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI